Herkese merhaba,
Uydu kalabalığından kurtulmak için Mi Stick ile her şeyi çözmek istiyorum. Mi Stick üzerinden dijital TV+ üyeliği alarak TV izleyebilir miyim?
Veya tavsiye edebileceğiniz başka TV stick varsa öğrenmek isterim. İyi Sosyaller
Herkese merhaba,
Uydu kalabalığından kurtulmak için Mi Stick ile her şeyi çözmek istiyorum. Mi Stick üzerinden dijital TV+ üyeliği alarak TV izleyebilir miyim?
Veya tavsiye edebileceğiniz başka TV stick varsa öğrenmek isterim. İyi Sosyaller
Hocam yerine Mi Box almanız şiddetle tavsiye ederim. Mi Stick'te çok donma var diyorlardı. Arada 200 TL fiyat varkı var ve son kuruşuna kadar değer. Ben Hepsiburada'da aldığımda 1619 TL idi, ama şu an orada 1899 TL. Şu an da Trendyol'da bu fiyata ve de satıcısı Trendyol.
Cihazın DRM sertifikası var mı hocam? Gerçi Nokia ise vardır ama bunu dikkat edin.
@Ozz2018 hocam Bir de özellikleri mi box’a çok benzer, işlemci, gpu vs. Aynı. Depolaması 8 değil 32 gb ve de ram 2 değil 4 gb, ethernet’te var diyor.
Bende gerçi 100mbit turknet ile çok stabil çalışıyor, neredeyse tüm tv programları ve birkaç oyun yükledim, depolama bana yetiyor, 2 kat fiyat farkına değmez bence.