Mi Stick üzerinden Google'a girmek

Lycan0sman

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam konuyu yanlış yere açtıysam affola fakat bir sorum var. Televizyonunuzu akıllı TV'ye çeviren şu Mi Stick'lerden almak istiyorum Netflix vesaire izlemek için kolayca. Bunda bir sıkıntı yok falat internet üzerinden siteler yardımıyla film izleme konusu nasıl oluyor? Yaptığım araştırmalardan doğru mu anladım bilmiyorum ama galiba Mi Stick üzerinden Google'a falan girilmiyor mu? Direkt internete girip film izleme siteleri açmam için ekstra APK falan mı uğraşmam gerek? Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Google'a girme gibi bir durumumuz olmadı ama girilebiliyor. Normalinden çok daha yavaş izlemeyi kabul ederseniz tabii.

Puffin TV Browser kullanıyorsunuz.
Puffin Tv browser ücretli değil mi ben mi yanlış biliyorum ?
Google'a girme gibi bir durumumuz olmadı ama girilebiliyor. Normalinden çok daha yavaş izlemeyi kabul ederseniz tabii.
Teşekkürler cevap için fakat yavaş izleme sorunu normal netflix üzerinde de aynı mı işliyor veya internetle mi alakalı eğer öyleyse baya iyi bir internetimiz var sorun olmaz herhalde. Fakat cihazın problemi ise hiç almayalım daha iyi o zaman.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı