Lynch0 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 960 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #1 İkisi arasında kaldım. Amazon fire stick 150 TL fark var sizce hangisini almalıyım?
orhanmert60 Decapat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #2 Fire Lite da bakabilirsiniz.
THaless Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 867 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core 2 Duo T6600 2.2 Ghz | Ati Mobility Radeon Hd 4570 | 120 GB Sdd | 2x2 Ddr3 800 mhz Ram | Windows 10 19h2 Home Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #3 İkiside güzel Bana kalsa amazon fire stick.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.184 Makaleler 2 Çözümler 82 Yer İzmir 9 Ağustos 2022 #4 mi stick uzun zamandır kullanıyorum memnunum tavsiye ederim.
Lynch0 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 960 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #5 orhanmert60 dedi: Fire Lite da bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yorumları okudum kasma donma oluyormuş. THaless dedi: İkisi de güzel. Bana kalsa Amazon fire stick. Genişletmek için tıkla... Aklımda o vardı umarım kasmaz yorumları okudum alan kişiler memnun kalmış. CS Relboron dedi: Mi Stick uzun zamandır kullanıyorum memnunum tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Mi Stick biliyorum kaliteli bir cihaz fire stick almayı düşünüyorum.
orhanmert60 dedi: Fire Lite da bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yorumları okudum kasma donma oluyormuş. THaless dedi: İkisi de güzel. Bana kalsa Amazon fire stick. Genişletmek için tıkla... Aklımda o vardı umarım kasmaz yorumları okudum alan kişiler memnun kalmış. CS Relboron dedi: Mi Stick uzun zamandır kullanıyorum memnunum tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Mi Stick biliyorum kaliteli bir cihaz fire stick almayı düşünüyorum.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer İzmir 9 Ağustos 2022 #6 Mi Stick 4K'nin işlemcisi ve RAM'i daha iyi görünüyor.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.184 Makaleler 2 Çözümler 82 Yer İzmir 9 Ağustos 2022 #7 Lynch0 dedi: Yorumları okudum kasma donma oluyormuş. Aklımda o vardı umarım kasmaz yorumları okudum alan kişiler memnun kalmış. Mi Stick biliyorum kaliteli bir cihaz fire stick almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Fire stick ram olarak daha düşük ve android sistem değil sonradan sıkıntı yaşamamak için iyi araştırın.
Lynch0 dedi: Yorumları okudum kasma donma oluyormuş. Aklımda o vardı umarım kasmaz yorumları okudum alan kişiler memnun kalmış. Mi Stick biliyorum kaliteli bir cihaz fire stick almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Fire stick ram olarak daha düşük ve android sistem değil sonradan sıkıntı yaşamamak için iyi araştırın.