Rs.YnsV3 Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #1 Birkaç gün önce mi Store'den Xiaomi pad 6 aldım. Dokunmatiği biraz sorunlu çalıştığı için iade vermek istiyorum, iade alırlar mı? (14 gün içinde ) Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2024
Birkaç gün önce mi Store'den Xiaomi pad 6 aldım. Dokunmatiği biraz sorunlu çalıştığı için iade vermek istiyorum, iade alırlar mı? (14 gün içinde )
ein3kl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.786 Çözümler 17 7 Mart 2024 #2 Ürün ayıplı ise almak zorundalar.
Rs.YnsV3 Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #3 ein3kl dedi: Ürün ayıplı ise almak zorundalar. Genişletmek için tıkla... İlk aldığım günden beri dokunmatikte bir sorun var ekran koruyucuyu çıkarıp bir deneyeceğim ekran koruyucu kağıt gibi biraz.
ein3kl dedi: Ürün ayıplı ise almak zorundalar. Genişletmek için tıkla... İlk aldığım günden beri dokunmatikte bir sorun var ekran koruyucuyu çıkarıp bir deneyeceğim ekran koruyucu kağıt gibi biraz.
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5.070 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #4 14 günlük cayma hakkı, mağazadan alınan ürünlerde geçerli değildir. Eğer ilk 6 içerisinde üründe kusur ortaya çıkarsa iade veya değişim isteyebilirsiniz.
14 günlük cayma hakkı, mağazadan alınan ürünlerde geçerli değildir. Eğer ilk 6 içerisinde üründe kusur ortaya çıkarsa iade veya değişim isteyebilirsiniz.
Rs.YnsV3 Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #5 tempZ dedi: 14 günlük cayma hakkı, mağazadan alınan ürünlerde geçerli değildir. Eğer ilk 6 içerisinde üründe kusur ortaya çıkarsa iade veya değişim isteyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... eğer bir sorun olduğunu söylemezsem iade alırlar mı peki?
tempZ dedi: 14 günlük cayma hakkı, mağazadan alınan ürünlerde geçerli değildir. Eğer ilk 6 içerisinde üründe kusur ortaya çıkarsa iade veya değişim isteyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... eğer bir sorun olduğunu söylemezsem iade alırlar mı peki?
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5.070 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2024 #6 Rs.YnsV3 dedi: eğer bir sorun olduğunu söylemezsem iade alırlar mı peki? Genişletmek için tıkla... Mağazadan alındıysa hakkınız yok hocam, satıcının insafına kalmış.
Rs.YnsV3 dedi: eğer bir sorun olduğunu söylemezsem iade alırlar mı peki? Genişletmek için tıkla... Mağazadan alındıysa hakkınız yok hocam, satıcının insafına kalmış.
Rs.YnsV3 Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #7 tempZ dedi: 14 günlük cayma hakkı, mağazadan alınan ürünlerde geçerli değildir. Eğer ilk 6 içerisinde üründe kusur ortaya çıkarsa iade veya değişim isteyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İlk 6 gün içerisinde iade alırlar değil mi hocam?
tempZ dedi: 14 günlük cayma hakkı, mağazadan alınan ürünlerde geçerli değildir. Eğer ilk 6 içerisinde üründe kusur ortaya çıkarsa iade veya değişim isteyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İlk 6 gün içerisinde iade alırlar değil mi hocam?
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5.070 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #8 Rs.YnsV3 dedi: İlk 6 gün içerisinde iade alırlar değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... İlk 6 ay demek istemiştim, ürün kusurluysa teknik servise yollayın ve rapor talep edin tamir istemediğinizi vurgulayın. Üründe kusur varsa zaten raporu verirler. Ayıplı ürün nedir, seçimlik haklarınız nelerdir fotoğraftan öğrenebilirsiniz. Dosya Ekleri Screenshot_2024-01-12-15-28-04-289_com.google.android.apps.docs.jpg 139,4 KB · Görüntüleme: 72
Rs.YnsV3 dedi: İlk 6 gün içerisinde iade alırlar değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... İlk 6 ay demek istemiştim, ürün kusurluysa teknik servise yollayın ve rapor talep edin tamir istemediğinizi vurgulayın. Üründe kusur varsa zaten raporu verirler. Ayıplı ürün nedir, seçimlik haklarınız nelerdir fotoğraftan öğrenebilirsiniz.