Mi Store'dan iade yapılır mı?

Arseniy

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben bugün bir şarj kablosu almak için bir mi Store şubesine gittim ve aldım eve döndüm ve denediğimde neredeyse hiç şarj etmiyordu. Mağazaya geri gittim durumu anlattım adaptör ile ilgili bir sıkıntı olabilir belki dediler hemen denedik ve gerçekten de adaptörde de sıkıntı varmış. Ayrı adaptör satılmadığından adaptör+kablo almak zorunda kaldım. İlk sadece kabloyu satın alırken bir sıkıntı olmadığı sürece iade yapmıyoruz ve mümkünse değişim yapıyoruz dedi. Gerçekten de iade edemiyor muyum?

Kablo çalışıyor lakin şu anda 2 tane kablom 1 adaptörüm var. Ve iki alışverişi de bugün yaptım.

ürün ile olan tek etkileşimim kutuyu açmak denemek ve kutuya geri koymaktı

Son düzenleme:
Mağazadan fiziksel almış olmanız sebebiyle söylenilen doğru. İnternetten alışveriş yapsaydınız cayma hakkınız olurdu. Fiziksel olması sebebiyle bir kusur olmadıkça iade edemezsiniz.

Açıkçası iade etmekle ısrar ederek başınızı ağrıtmanızı da önermiyorum, her ne kadar şişirilmiş bir ücret ödemiş olmanıza rağmen. Şarj kabloları her zaman için yedekte bir tane bulundurulması gereken aksesuarlardan. Gelecekte sizdeki kablo bükülmesi ve tel temassızlığı gibi durumlarda bozulursa yedek olarak bulundurmanız işe yarayacaktır. Bu nedenle bir kutu içerisinde bükmeden yedek olanı saklamanızı öneririm.

teşekkür ederim ben de zaten yedek kablo her zaman lazım olur diyerekten fazla üzülmemiştim çünkü günümüzdeki durumu düşününce 1 yıl sonra ihtiyacım olsa bugün ödediğimin 3 katını bile ödeme ihtimalim var. Sadece bu durumun gerçekten böyle olup olmadığını öğrenmek için sormuştum. Cevabın için gerçekten çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…