D Darkpsxd Megapat Katılım 2 Temmuz 2016 Mesajlar 73 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2019 #1 Merhaba, altyazida dizi izlemeye çalıştığımda resimdeki gibi oluyor. Bunu nasıl cozebilirim? Videoyu açtığım program: Mi Video. Telefon: Xiaomi Redmi 5 Plus Not: Alt yazı gömülü değil yani kendim ekledim. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2019
Merhaba, altyazida dizi izlemeye çalıştığımda resimdeki gibi oluyor. Bunu nasıl cozebilirim? Videoyu açtığım program: Mi Video. Telefon: Xiaomi Redmi 5 Plus Not: Alt yazı gömülü değil yani kendim ekledim.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 25 Ocak 2019 #2 Yazılımdan kaynaklı olması gerek. VLC ile dener misiniz?
D Darkpsxd Megapat Katılım 2 Temmuz 2016 Mesajlar 73 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2019 #3 Akif dedi: Yazılımdan kaynaklı olması gerek. VLC ile dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. VLC de ayarlardan altyazı metin kodlamasını Turkish yapınca duzeldi.
Akif dedi: Yazılımdan kaynaklı olması gerek. VLC ile dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. VLC de ayarlardan altyazı metin kodlamasını Turkish yapınca duzeldi.