ghostmojo Femtopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #1 iOS telefon kullanıyorum. Watch 2 Pro'nun premium görüntüsü hoşuma gitti. Pil kısmında da 2 günü çıkarıyor deniyor. Fakat ekosistem olarak Apple Watch'un avantajı var. Onun da şarj konusunda problemi var. Tasarımı fena değil. Öneriniz nedir?
iOS telefon kullanıyorum. Watch 2 Pro'nun premium görüntüsü hoşuma gitti. Pil kısmında da 2 günü çıkarıyor deniyor. Fakat ekosistem olarak Apple Watch'un avantajı var. Onun da şarj konusunda problemi var. Tasarımı fena değil. Öneriniz nedir?
Astiva Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Bin Çözüm, Bir Efsane Dizüstü Cerrahı Tecrübeli Moderatör Kıdemli Üye Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 13.169 Makaleler 10 Çözümler 1.084 Yer Ankara 💻 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 15-FA0007NT = CPU: i5 12500H GPU: 3050 Ti 4GB VRAM, SSD: 512GB PCIe 4.0, RAM: 2x8GB DDR4 3200MHz OS: Windows 11 Pro Macbook Air M1 = CPU + GPU: Apple M1, SSD: 256GB, RAM: 8GB Cinsiyet Erkek Meslek Joker 22 Kasım 2024 #2 Ya Apple Watch düşünün ya da Mi Watch 2 ile benzer fiyatta olan Huawei Watch GT5 düşünün, Xiaomi saat önermem Huawei ve Apple varken.
Ya Apple Watch düşünün ya da Mi Watch 2 ile benzer fiyatta olan Huawei Watch GT5 düşünün, Xiaomi saat önermem Huawei ve Apple varken.
ghostmojo Femtopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #3 Astiva dedi: Ya Apple Watch düşünün ya da mi Watch 2 ile benzer fiyatta olan Huawei Watch GT5 düşünün, Xiaomi saat önermem Huawei ve Apple varken. Genişletmek için tıkla... Huawei saatlere hiç bakmamıştım. GT4 kahverengi kayışlı olanı satın aldım. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2024
Astiva dedi: Ya Apple Watch düşünün ya da mi Watch 2 ile benzer fiyatta olan Huawei Watch GT5 düşünün, Xiaomi saat önermem Huawei ve Apple varken. Genişletmek için tıkla... Huawei saatlere hiç bakmamıştım. GT4 kahverengi kayışlı olanı satın aldım. Teşekkürler.