U umut0018 Femtopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #1 İyi geceler. Ürünümde yarım saatte bir bağlantı kopması sorunu olduğundan dolayı sorunu çözmek için modem arayüzüne girdim ama ürünü bulamıyorum. Yani arayüzde çıkmıyor diyebilirim. Yardımcı olabilecek biri varsa çok mutlu olurum.
İyi geceler. Ürünümde yarım saatte bir bağlantı kopması sorunu olduğundan dolayı sorunu çözmek için modem arayüzüne girdim ama ürünü bulamıyorum. Yani arayüzde çıkmıyor diyebilirim. Yardımcı olabilecek biri varsa çok mutlu olurum.
RyenJuo Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 314 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #2 Modem arayüzünü bilmiyorum fakat bağlantı kopması sorununu ürünü modeme biraz daha yakın bir noktaya bağlayarak çözmüştüm. Artı 0 Eksi
Modem arayüzünü bilmiyorum fakat bağlantı kopması sorununu ürünü modeme biraz daha yakın bir noktaya bağlayarak çözmüştüm.
KS KS U umut0018 Femtopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #3 RyenJuo dedi: Modem arayüzünü bilmiyorum fakat bağlantı kopması sorununu ürünü modeme biraz daha yakın bir noktaya bağlayarak çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Daha yakın bir noktayı deneyeceğim. Cevap için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
RyenJuo dedi: Modem arayüzünü bilmiyorum fakat bağlantı kopması sorununu ürünü modeme biraz daha yakın bir noktaya bağlayarak çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Daha yakın bir noktayı deneyeceğim. Cevap için teşekkür ederim.