Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #11 Mi Wi-Fi internet çekim noktasını arttırmak için mesela 3 oda ötede modem var ve senin odan da çekmiyor bu menzil genişletici görevi görüp odan da çekmesini sağlıyor yani eve gelen internet hızıni artırmakla bir alakası yok.
Mi Wi-Fi internet çekim noktasını arttırmak için mesela 3 oda ötede modem var ve senin odan da çekmiyor bu menzil genişletici görevi görüp odan da çekmesini sağlıyor yani eve gelen internet hızıni artırmakla bir alakası yok.
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 3 Mart 2021 #12 legendrewbo dedi: Sadece bu konudan bahsetmiyorum forumun geneli böyle. Genişletmek için tıkla... Konuyu saptırma, ping arttırıyor dedim sen etkilemiyor dedin. Forumun geneliyle ne alakası var?
legendrewbo dedi: Sadece bu konudan bahsetmiyorum forumun geneli böyle. Genişletmek için tıkla... Konuyu saptırma, ping arttırıyor dedim sen etkilemiyor dedin. Forumun geneliyle ne alakası var?