MI14t Pro vs S24FE vs S24

Plainexe

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller.
Benim için önemli olan kamera, çok hızlı ve uzun süre akıcı olması.
Onun dışında oyun oynayan birisi değilim,
Ara sıra çok eskiden oynadığım oyunlar aklıma gelir oynarım. (Angry Birds, scooby doo lego)vs

S24 ve mi 14T Pro'nun fiyatlarının S24 feden ortalama 6-7k yüksek olduğunu göz önüne alırsak bana göre hangisi daha iyi olur dostlar.
OS takıntım yok.

Kameralar çok benzer. Ben olsam S24FE alırdım daha çok hoşuma gidiyor. Asıl önemli olan kamera ise fazla para vermenize gerek yok bence.

Kameralar çok benzer. Ben olsam S24FE alırdım daha çok hoşuma gidiyor. Asıl önemli olan kamera ise fazla para vermenize gerek yok bence.

Bende ilk başta sizin gibi düşünüyordum fakat forumdaki bazı arkadaşlar parmak izi sensörü, arama sensörü(kulaktan çektikten sonra ekranın halâ kapalı kalması),parlaklık sensörü bunlar yokmuş ve yazılımsal olarak hallediliyormuş.
Ekran kasa oranındaki çentik olayına çok takmıyorum sonuçta aşırı güçlü bir işlemcisi var onun dışında S23 FE'ye bakarak malzeme/kasa kalitesi S serisiyle aynı.

Yeterli diyorsan S24 fe uygun olur sana. Ama bütçe de sorun yaşamıyorsan 14T pro daha iyi.

S24 FE 14T dengi. 14T Pro S24 Plus, maalesef denk değiller. İyi de değil.

Kamera kısmında YouTube'deki incelemelerde S24 FE nin kamerası Mİ 14T Pro'nun kamerasından daha iyi söyleniyor ve gözüküyor?
Performans kısmında S24 FE vs S24 arasında gözle görülecek ve hissedilecek bir performans farkı yok.
Benim sormak istediğim bu üç cihazdan hangisi S24 FE ye göre iyi ve fiyatını hak edecek şekilde iyi ve değermi?
Tüm bunları göz önüne alırsak.

Kamera olarak iyi değil, elden görmen lazım öyle karar ver. Fiyat performans olarak S24 fe fiyat bandında gayet iyi. Bütçe çıkarsa 14T pro iyi oluyor fiyat bandında S24 plusla ikisi. Bütçeni çıkarmamak istiyorsan gayet iyi S24 fe onu demeye çalışıyorum, eğer arttırmayı düşünüyorsan 14T pro veya S24 plus bak, sana kalmış bir şey.

Yani tabii diğer etkenlerde önemli ben siz kamera önemli dediniz diye dedim. Yurtta oda arkadaşım S23FE kullanıyor o bile çok güzel cihaz ama tabii aynı fiyata S24FE varken alınmaz. S24FE yetiyor derseniz çok F/P bu yüzden önerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…