Mi5 Prime vs Mi5S

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar ikisi de şık ve güçlü cihazlar fakat ben en sorunsuzu arıyorum. Hangisinin kronik sorunu daha az ya da yok ? Mi5s in duyduğum tek sıkıntısı kameranın arasına toz kaçıp odaklama yapamamasıymış. Bu da her cihazda olmuyormuş.

Sizce hangi cihazı almalıyım ?

MI 5S modeli de alınabilir. Zaten çok uygun fiyata alıyorsunuz. İşin garanti kısmını biraz gözünüzü kapatarak hallediyorsunuz ithalatçı garanti de. O yüzden bu tip olaylara önemli ise zaten distribütör garantili modellere yönelin.

MI 5S modeli de alınabilir. Zaten çok uygun fiyata alıyorsunuz. İşin garanti kısmını biraz gözünüzü kapatarak hallediyorsunuz ithalatçı garanti de. O yüzden bu tip olaylara önemli ise zaten distribütör garantili modellere yönelin.

Delta servisin o kadar umursamaz olmadığını duymuştum. Zaten telefonun her hatasının da çözümü var. Çünkü telefon ülkede çok popüler. Sanırım Mi5s alacağım. Metal kasa , daha güçlü bir işlemci ve daha iyi bir kamera. Bence bunlar yeterli sebepler. Mi5 dayanıklı olmayan bir cihaz. Mi5s yanında da güçsüz kalıyor. Sorun konusunda da Mi5s'ten daha az sorun duymuştum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı