Mi5 Prime vs Mi5S

Önemli olan kullanılan sensör değil o sensörün ne kadar verimli kullanıldığıdır. Örneğin bir araç 1 ton ağırlıkta ve 140 beygir olsun ancak yere iletebildiği güç 115 beygir olsun diğer araç ise 130 beygir ve 1 ton ağırlıkta ve o yere 120 beygir güç iletebiliyor hangisi daha hızlı olur ? 130 beygir olan araç daha hızlı olur çünkü motorun ürettiği beygirleri verimli bir şekilde yola aktarabiliyor.

Anladım. O zaman Mi5 Prime alayım. Bir de güzel kılıf. Keşke siyahı da olsaydı . Stoklarda kalmamış. 32GB olan versiyonun var sadece. Şahsen SD820 gibi yapabileceklerinin sonu olmayan bir cihazda 32gb az. Bu yüzden Prime modelini tercih edeceğim. Yardımınız için teşekkürler.

Metal kasa olabilir ancak metali kaliteli bir metal değil. Daha güncel olması filan tamamen kolpa birinde SD820 ve diğerinde SD821 var iki CPU arasındaki tek fark saat frekansı yani fark yok. Mi5 Android 7 sürümünde Mi5S ise 6. Hangisi daha güncel ?

Konudaki tüm yorumları okumaya çalıştım. Sonuç olarak tek yaptığınız demogoloji, nereden nerelere girmişsiniz. Mi5 ile Mi5s arasında ilk olarak tasarım farkı var cam kasa metale göre daha sıradan duruyor, Mi5 düz bir ekrana sahip iken Mi5s yuvarlanmış bir ekrana sahip ve kullanım, şıklık açısından sadece bu bile dağlar kadar fark oluşturuyor. Mi5s üst seviye bir çipset ve daha güçlü bir batarya ile geliyor. Fiyat açısından kıyaslarsak aralarında 100 tl oynuyor oynamıyor; bu koşullar altında Mi5s almanızı tavsiye ediyorum.

Mi5s' e de 7 gelecek diye biliyorum.

Mi5s bana da yakın bir tercih gibi gelmeye başladı. Maalesef iki telefon arasında gidi geliyorum. Mi5'in yazılım desteği ve Mi5s'in sorunsuzluğu arasında gidip geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…