Mi9T vs Note8 Pro vs Note9S

Pil ve ekran konusunda düşüncelerin neler acaba? Sürekli olarak mail-Instagram-WhatsApp-dizi elimden düşmüyor ve 7/24 mobil veri ve araçta Bluetooth açık diyebilirim, ama her akşam şarj editörüm zaten genelde.
Pil konusunda eski sürümler daha iyiydi fakat yine de performans çok kötü bir şekilde düşmedi, ben bir veya iki gün boyunca çok rahat kullanıyorum, gelecek güncellemelerle düzelteceklerine de inanıyorum fakat bu haliyle bile gayet yeterli. YouTube ve İnstagram üzerinde çok vakit geçiriyorum dediğim gibi bana sorun olmuyor pil. Şu ana kadar güç tasarrufu modunu hiç kullanmadım, parlaklık ise genelde yarım seviyesinde, böyle büyük ekrana rağmen bu performans bence çok iyi. Ekrana gelecek olursak renkleri çok beğeniyorum, çentik olmadığı için ekrandan daha çok keyif alınıyor. Dizi izlerken ve resim çekerken özellikle beni çok etkilemişti ekrandaki renkler. Aldığım günden beri tek bir sorun yaşamadım. Telefonu bir kere bel hizasından çok sert düşürdüm ekranının üstüne (boyum 1.75) buna rağmen bir şey olmadı, yani ekranın Gorilla Glass olması gerçekten ciddi bir şekilde koruyor telefonu. Bir de yakın zamanda gelecek olan MİUİ 12 güncellemesi ile Apple arayüzüne iyice benzetilecek telefon, bu yüzden çok fazla yabancılık çekeceğini düşünmüyorum.

Pil konusunda eski sürümler daha iyiydi fakat yine de performans çok kötü bir şekilde düşmedi, ben bir veya iki gün boyunca çok rahat kullanıyorum, gelecek güncellemelerle düzelteceklerine de inanıyorum fakat bu haliyle bile gayet yeterli. YouTube ve İnstagram üzerinde çok vakit geçiriyorum dediğim gibi bana sorun olmuyor pil. Şu ana kadar güç tasarrufu modunu hiç kullanmadım, parlaklık ise genelde yarım seviyesinde, böyle büyük ekrana rağmen bu performans bence çok iyi. Ekrana gelecek olursak renkleri çok beğeniyorum, çentik olmadığı için ekrandan daha çok keyif alınıyor. Dizi izlerken ve resim çekerken özellikle beni çok etkilemişti ekrandaki renkler. Aldığım günden beri tek bir sorun yaşamadım. Telefonu bir kere bel hizasından çok sert düşürdüm ekranının üstüne (boyum 1.75) buna rağmen bir şey olmadı, yani ekranın Gorilla Glass olması gerçekten ciddi bir şekilde koruyor telefonu. Bir de yakın zamanda gelecek olan MİUİ 12 güncellemesi ile Apple arayüzüne iyice benzetilecek telefon, bu yüzden çok fazla yabancılık çekeceğini düşünmüyorum.
Şu fiyat saçmalığı geçer geçmez sipariş vericem öyleyse, yazdığım 3 telefon arasında çok arada kalmıştım ama farklı platformlarda da genelde Mi9T tavsiye edildi. Teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için.
note 9s 5000 mah bataryası vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Teşekkür ederim zaman ayırdığınız için doğru.
Yaklaşık 7 aydır mi9T kullanıyorum. Bataryasından gayet memnunum, son zamanlarda sokağa çıkma yasağından dolayı telefon elimden düşmüyor diyebilirim ve gün içinde şarja takmama gerek olmuyor.
Ben de 6s'ten geçmiştim bu arada resmen aydınlanma yaşadım. Ekran, parlaklık vs gayet iyi. Hiçbir oyunda da sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Kesinlikle tavsiye ederim.
İşte aradığım şekilde cevaplardan biri buydu. Direkt olarak aynı telefondan geçen birilerinin fikirleri daha aydınlatıcı oluyor, teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı