Micro ATX A10 7870K Sistem Toplama

Ritualist

Megapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Ahşap üst yüzey işlemcisi
Merhaba arkadaşlar, ben dükkana micro atx bir kasa toplamak istiyorum. Bütçem 1330 TL. Bilgisayarda güçlü oyunlar oynamayacağım. Sadece Knight online oynarım oynarsam. Bu işlemcinin yetebileceğini düşündüm.
Bu parçalar toplam 1030 TL tutuyor. Kasa ve güç kaynağı için kalan bütçem 300 TL. Küçük bir kasa istiyorum micro atx ile uyumlu. Küp şeklinde kasalara baktım fakat küçük ve uygun fiyatlı bulamadım. Parçalar üzerinde değişiklik yapabilirsiniz. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
60 GB SSD hiçbir işe yaramayacağından almanı tavsiye etmem. İleride en az 120 GB bir SSD takarsan çok daha iyi olur. O SSD'den artan para ile RAM'leri 2400 MHz'e çıkarıp daha iyi bir performans elde edebilirsin. Ayrıca istediğin türlerde kasalar biraz pahalı. Fakat bütçe yettiğinden ben yine de bir tane ekledim. :) Bu arada elinde HDD var sanırım, yoksa eklemeyi unutma.

upload_2015-12-19_11-45-52.png

60 GB SSD hiçbir işe yaramayacağından almanı tavsiye etmem. İleride en az 120 GB bir SSD takarsan çok daha iyi olur. O SSD'den artan para ile RAM'leri 2400 MHz'e çıkarıp daha iyi bir performans elde edebilirsin. Ayrıca istediğin türlerde kasalar biraz pahalı. Fakat bütçe yettiğinden ben yine de bir tane ekledim. :) Bu arada elinde HDD var sanırım, yoksa eklemeyi unutma.

Eki Görüntüle 125012
Hocam yazmayı unutmuşum. Elimde Xigmatek asgard 382'den çıkan 500W güç kaynağı ve 8 yıl önceki bilgisayarımdan kalan 250 GB Seagate Barracuda 7200 RPM HDD var.

Hocam yazmayı unutmuşum. Elimde Xigmatek asgard 382'den çıkan 500W güç kaynağı ve 8 yıl önceki bilgisayarımdan kalan 250 GB Seagate Barracuda 7200 RPM HDD var.
Bu durumda güç kaynağını çıkartıp yerine yeni bir HDD alın. Çünkü 8 senelik bir HDD'nin performansı düşük olur ve size sorunlar yaşatır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı