ForeverLifre Decapat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #1 Masaüstü bir bilgisayar topluyorum ve ekran kartı olarak RX 7900 XT almayı düşünüyorum ancak anakart olarak da Micro ATX bir anakart alacağım. RX 7900 XT Micro ATX anakartlarda başka parçaları kapatır mı? Sığar mı yani anakarta?
Masaüstü bir bilgisayar topluyorum ve ekran kartı olarak RX 7900 XT almayı düşünüyorum ancak anakart olarak da Micro ATX bir anakart alacağım. RX 7900 XT Micro ATX anakartlarda başka parçaları kapatır mı? Sığar mı yani anakarta?
Ivanov Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 506 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6650 XT RYZEN 5 5600 16 Gb Ram Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #2 Öncelikle merhaba kasa normal boyda olursa sığar ayrıca normal kasa alacaksan Micro ATX almanın faydası nedir öğrenmek istiyorum?
Öncelikle merhaba kasa normal boyda olursa sığar ayrıca normal kasa alacaksan Micro ATX almanın faydası nedir öğrenmek istiyorum?
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.562 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 15 Temmuz 2024 #3 Anakarta sığmamak diye bir şey mümkün değil hepsi X16'ya takılıyor zaten. Kasaya sığması lazım asıl. Alttaki X1 slotunu muhtemelen kullanamazsınız.
Anakarta sığmamak diye bir şey mümkün değil hepsi X16'ya takılıyor zaten. Kasaya sığması lazım asıl. Alttaki X1 slotunu muhtemelen kullanamazsınız.