Aerocool , power saklaması yok ya ondan beğenmedim Dark Guardian alacağım büyük ihtimalle yarın felan sipariş veririm gibi duruyorum, Teşekkür ederim herkese başka önerisi olan yazarsa sevinirimç
Merhaba,
Öncelikle micro ATX anakartım için almıstım kasayı. Çok da güzel oldu. Micro ATX anakartımı satıp ATX anakarta geçtim. Kasa micro ATX - ATX - IPX destekli. Fanları oldukça soğutmada yeterli diyebilirim. Ama stock fanla kullanıldığı zaman kasa sol kapak pleksi zaten çok ağır yükte (1080P render işleminde) işlemci 60'ı vuruyor. Kule tipi bir soğutucu ile işi çözdüm ve 50'lerde geziyor.
Everest rampage redsky midt atx kasa fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Everest rampage redsky kampanyalar ve uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
Corsair crystal 280X. , biraz pahalı gibi onu alacağımı zannetmiyorum , @CX571 Önerdiği kasayı yada diğer arkadaşların dediği Dark guardianı alacağım mağazaya gidince ikisini de görüp öyle kararımı veririm
ATX kasalar kadar büyük ama kaba bir yanı yok resimlerde öyle durmuş olabilir kendim bizzat kullanıyorum her yerden hava alıyor çok iyi tasarlanmış bir kasa 2 tane 14 cm fanla birlikte geliyor çoğu ATX kasalardan daha iyidir eminim geniş olduğu için öyle görmüş olabilirsiniz ama unutmayın ki bu iyi bir şey.
ATX kasalar kadar büyük ama kaba bir yanı yok resimlerde öyle durmuş olabilir kendim bizzat kullanıyorum her yerden hava alıyor çok iyi tasarlanmış bir kasa 2 tane 14 cm fanla birlikte geliyor çoğu ATX kasalardan daha iyidir eminim geniş olduğu için öyle görmüş olabilirsiniz ama unutmayın ki bu iyi bir şey.