Umut Demirkale Hectopat Katılım 1 Nisan 2017 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2017 #1 MATX kasaya ATX PSU olur mu? Benim PC artık eskidi. Yenisini almayı düşünüyorum ama MATX bir kasa buldum ve güzele benziyor. Bu kasaya bu PSU olur mu? Kasa Cooler Master Silencio 352 PC-Gehäuse: Amazon.de: Computer & Zubehör PSU FSP Fortron Hyper S 700W, erfüllt 85 Plus 12V: Amazon.de: Computer & Zubehör Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2017
MATX kasaya ATX PSU olur mu? Benim PC artık eskidi. Yenisini almayı düşünüyorum ama MATX bir kasa buldum ve güzele benziyor. Bu kasaya bu PSU olur mu? Kasa Cooler Master Silencio 352 PC-Gehäuse: Amazon.de: Computer & Zubehör PSU FSP Fortron Hyper S 700W, erfüllt 85 Plus 12V: Amazon.de: Computer & Zubehör
çakmavaryasyon Hectopat Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 38 Yer Ordu/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği 11 Nisan 2017 #2 Olur lakin ben sana o kasayı tavsiye etmiyorum. Genişlik olarak çok dar o fiyata ATX kasa bulabilirsin.
Olur lakin ben sana o kasayı tavsiye etmiyorum. Genişlik olarak çok dar o fiyata ATX kasa bulabilirsin.
KS KS Umut Demirkale Hectopat Katılım 1 Nisan 2017 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2017 #3 çakmavaryasyon dedi: Olur lakin ben sana o kasayı tavsiye etmiyorum. Genişlik olarak çok dar o fiyata ATX kasa bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben o kasayı sessiz diye seçmiştim ama sende sessiz bi kasa önerirsen sevinirim ?
çakmavaryasyon dedi: Olur lakin ben sana o kasayı tavsiye etmiyorum. Genişlik olarak çok dar o fiyata ATX kasa bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben o kasayı sessiz diye seçmiştim ama sende sessiz bi kasa önerirsen sevinirim ?
çakmavaryasyon Hectopat Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 38 Yer Ordu/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği 11 Nisan 2017 #4 Biraz para katıp 325 TL ye Zalman Z11 Neo Alabilirsin link: Zalman Z11 NEO 2xUSB3.0 + 2x USB2.0 Mid Tower Kasa Fiyatı
Biraz para katıp 325 TL ye Zalman Z11 Neo Alabilirsin link: Zalman Z11 NEO 2xUSB3.0 + 2x USB2.0 Mid Tower Kasa Fiyatı
KS KS Umut Demirkale Hectopat Katılım 1 Nisan 2017 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2017 #5 çakmavaryasyon dedi: Biraz para katıp 325 TL ye Zalman Z11 Neo Alabilirsin link: Zalman Z11 NEO 2xUSB3.0 + 2x USB2.0 Mid Tower Kasa Fiyatı Genişletmek için tıkla... Onun yerine bu olur mu ? Zalman Z11 Plus Midi-Tower PC-Gehäuse schwarz: Amazon.de: Computer & Zubehör Senin dediğinde burda Amazon.de: Einkaufsangebote: Zalman Z11 Neo Mid ATX/M-ATX Tower Fall für PC Sence hangisi daha iyi ?
çakmavaryasyon dedi: Biraz para katıp 325 TL ye Zalman Z11 Neo Alabilirsin link: Zalman Z11 NEO 2xUSB3.0 + 2x USB2.0 Mid Tower Kasa Fiyatı Genişletmek için tıkla... Onun yerine bu olur mu ? Zalman Z11 Plus Midi-Tower PC-Gehäuse schwarz: Amazon.de: Computer & Zubehör Senin dediğinde burda Amazon.de: Einkaufsangebote: Zalman Z11 Neo Mid ATX/M-ATX Tower Fall für PC Sence hangisi daha iyi ?
çakmavaryasyon Hectopat Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 38 Yer Ordu/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği 12 Nisan 2017 #6 Hocam Neo daha iyidir çünkü Plus'ın 5 fan yeri var. Neo'nun 8 ve Neo buna rağmen daha geniş.
KS KS Umut Demirkale Hectopat Katılım 1 Nisan 2017 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2017 #7 çakmavaryasyon dedi: Hocam Neo daha iyidir çünkü Plus'ın 5 fan yeri var. Neo'nun 8 ve Neo buna rağmen daha geniş. Genişletmek için tıkla... Peki Z11 Plus neden daha pahalı ?
çakmavaryasyon dedi: Hocam Neo daha iyidir çünkü Plus'ın 5 fan yeri var. Neo'nun 8 ve Neo buna rağmen daha geniş. Genişletmek için tıkla... Peki Z11 Plus neden daha pahalı ?
çakmavaryasyon Hectopat Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 38 Yer Ordu/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği 12 Mayıs 2017 #8 Umut Demirkale dedi: Peki Z11 Plus neden daha pahalı ? Genişletmek için tıkla... Satıcısından kaynaklı
Umut Demirkale dedi: Peki Z11 Plus neden daha pahalı ? Genişletmek için tıkla... Satıcısından kaynaklı