Z zafer akpınar Hectopat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2015 #1 Arkadaşlar merhaba. Micro lehimleme tekniğini bilen ya da mesleği bu iş olan var mı? Bilen yok galiba.
Arkadaşlar merhaba. Micro lehimleme tekniğini bilen ya da mesleği bu iş olan var mı? Bilen yok galiba.
Dark-Man Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 2.018 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronikçi 2 Mayıs 2015 #2 Elektronik bölümü çok pasif hiçbir konuya cevap gelmiyor. Benim konuma da gelmedi.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2015 #3 Havalı havya kullanmanı öneririm. Böyle bir devreye mi lehim yapacaksın?
Z zafer akpınar Hectopat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2015 #4 Evet hatları biraz daha ince devrelerde kullanmada düşünüyorum. Flux,lehim kalemi ve sıvı lehim diye bir şey var ama nerede bulacağımı bilmiyorum. Özür dilerim cevabım geç oldu banlanmışım
Evet hatları biraz daha ince devrelerde kullanmada düşünüyorum. Flux,lehim kalemi ve sıvı lehim diye bir şey var ama nerede bulacağımı bilmiyorum. Özür dilerim cevabım geç oldu banlanmışım