ahmtabrci Hectopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 91 Çözümler 1 16 Şubat 2024 #1 58mm fiş yazdırıcı satın aldım fakat yazıcı olarak gözükmüyor. Nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2024
Eufrat Megapat Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 305 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #3 Bu tarz cihazlar driver kurmadan çalışmıyor ne yazık ki. Driver kurulumu yaptığınızdan emin misiniz?
ahmtabrci Hectopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 91 Çözümler 1 16 Şubat 2024 #4 Eufrat dedi: Bu tarz cihazlar driver kurmadan çalışmıyor ne yazık ki. Driver kurulumu yaptığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Drive kurulumu yaptım fakat kurulum yaptıktan sonra Micro-printer aşağıda kalıyor. Onun yerine cihazın ismi ile üste bir yazıcı ekleniyor. O da çalışmıyor ama.
Eufrat dedi: Bu tarz cihazlar driver kurmadan çalışmıyor ne yazık ki. Driver kurulumu yaptığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Drive kurulumu yaptım fakat kurulum yaptıktan sonra Micro-printer aşağıda kalıyor. Onun yerine cihazın ismi ile üste bir yazıcı ekleniyor. O da çalışmıyor ama.