T texsas4 Megapat Katılım 20 Kasım 2013 Mesajlar 9 Yer Adana Daha fazla Meslek İşçi 23 Kasım 2013 #1 Arkadaşlar merhaba. Benim sorunum micro sd kartım ne telefonda ne de bilgisayarımda görünmüyor.. İçerisinde önemli bilgilerim olduğundan kurtarmam gerekiyor. Nasıl yapılacağı konusunda fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler..
Arkadaşlar merhaba. Benim sorunum micro sd kartım ne telefonda ne de bilgisayarımda görünmüyor.. İçerisinde önemli bilgilerim olduğundan kurtarmam gerekiyor. Nasıl yapılacağı konusunda fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler..
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 23 Kasım 2013 #2 Metalik kısmı yumuşak bir silgi ile hafifce silip öyle deneyin.
T texsas4 Megapat Katılım 20 Kasım 2013 Mesajlar 9 Yer Adana Daha fazla Meslek İşçi 23 Kasım 2013 #3 Pek bi yararı olmadı. Kart sorun bile değil fakat içindekileri kurtarsak o bile kafi..
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 23 Kasım 2013 #4 Sizin yapabileceğiniz bunun dışında pek bir yöntem yok. MyDISK, Türkiye'nin En İyi Veri Kurtarma Şirketi GOLD DATA Veri Kurtarma - Harddisk Veri Kurtarma Hizmeti - Data Kurtarma Şayet veriler çok önemliyse data kurtarma merkezleri ile iletişime geçebilirsiniz.
Sizin yapabileceğiniz bunun dışında pek bir yöntem yok. MyDISK, Türkiye'nin En İyi Veri Kurtarma Şirketi GOLD DATA Veri Kurtarma - Harddisk Veri Kurtarma Hizmeti - Data Kurtarma Şayet veriler çok önemliyse data kurtarma merkezleri ile iletişime geçebilirsiniz.