Micro-Star Ms-7255 v2.0 ve R7 240 Uyumu

• Konuyu başlatan GruBlood
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.427
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
G

GruBlood

Ziyaretçi
Öncelikle hepinizin kurban bayramını kutlar ve iyi günler dilerim. Arkadaşlar elime kıytırıkdan bir pc gecti ve malesef bununla idare etmek zorunda kalıcagım. 150 lira var su an elimde bayram harclıgı. R7 240 almayı düşünüyorum. Bf 3 falan kaldırsa yeter incelemelerinde bf 4 kaldırdıgıda yazıyor. Pek bi bilgim yok ama amd'ye güveniyorum. Asıl sorum bunun anakartıyla bu ekran kartı uyuşur mu?

• Anakart: Micro-Star Ms-7255 v2.0
  • İşlemci: intel core duo 2 E4500 2.2ghz
  • Ram: 1Gb DDR2
  • Şu an için üzerinde bulunan ekran kartı: GeForce 7300Le

Son düzenleyen: Moderatör:
Uymasına uyar da, bf4 çok zor o kartla. Almışken R7 250 al bari. PSU kaç W?

165 yazıyor kasada yanlış bakmadıysam .(pear output 165 w max) şeklinde.

Nasıl yani ?

PSU sorun çıkarır sana. İşlemci 65 W harcıyor. Ekran kartı da bir o kadar de, 130W yaptı. Diğer bileşenler var. 12V kanalından da 165 W veremeyeceğine göre yetmez.

200w psu yeter mi peki ? Ya da 165 w psu ya göre bir ekran kartı var mı?

Bu PSU'nun kaldıracaği bir ekran kartı yok. PSU 200 W da yetmez. 300 W kaliteli PSU da yok. Everest ya da Frisby var. Onlara da sistem emanet edilmez. Zalman'ın 400 W PSU'su var. 90 tl.

Anlıyorum ama 200 tl bulabilirim en fazla şu an elimde bulunan ekran kartıyla mw3 bitirdim. Bunun üst versiyonu elbet vardı. Aşırı iyi olsun demiyorum zaten pc idarelik. En fazla 200 tl bütce var. Bf3 civarı oyun lar kaldırsın yeter. Genel olarak 2011 ve sonrası diyede adlandıra biliriz istedigim oyunları.

O zaman bütçeni arttır. Bununla idare et. Bu bütçeyle hem PSU, hem GPU alınmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı