Micro stuttering nedir ve neden çoğu zaman düzeltilmez?

gojofaniyim

Centipat
Daha fazla  
Şu an sorunu yaşamıyorum fakat karşıma bu sorunu yaşayan birçok kişi geliyor. Genelde çözülemiyor. Bu benim eski sistemde vardı hala da devam ediyor ama yeni sistemde sorun yok fakat merak ettim neden olur ve çözülemez?

Genelde shader compiling dediğimiz durumdan dolayı olur. Windows’un genlerinde olan bir problem yada daha doğrusu olması gerekli olan bir problem, biraz karışık. Yani istediğin sistemi topla kesinlikle yine olacaktır. Tabii kullanılan oyun motoru, optimizasyon bu sorunu minimuma indirebilir veya daha beter yapabilir.

Genelde shader compiling dediğimiz durumdan dolayı olur. Windows'un genlerinde olan bir problem ya da daha doğrusu olması gerekli olan bir problem, biraz karışık. Yani istediğin sistemi topla kesinlikle yine olacaktır. Tabii kullanılan oyun motoru, optimizasyon bu sorunu minimuma indirebilir veya daha beter yapabilir.

Peki hocam bazılarında neden olmaz bir de özellikle AMD sistemlerde görüyorum Warzone 3 sorunlu bir oyun sanırım dediğiniz gibi arada bir donuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00