Micro USB çoğaltarak iki aparat bağlama

Metalkolik1564

Hectopat
Yer
Manisa,Salihli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
1 adet erkek Micro USB'den 2 adet dişi Micro USB ucu çıkarsam sorun olur mu?

Yani sorma sebebim de şu elimde iç ekranı kırık bir Samsung Galaxy S5 var. Micro USB HDMI ile bağladığımda görüntü geliyor fakat telefonu kontrol edemiyorum. Yapmak istediğim yukarıda bahsettiğim türde bir çoğaltma kablosu yaparak Micro USB HDMI yanına birde OTG kablosu takarak, o OTG kablosuna da klavye + mouse takarak dan telefonu Android bir bilgisayar gibi kullanmak istiyorum. İnternet de araştırdım fakat aradığım tarzda bir kabloya ulaşamadım onun için kendim yapmaya karar verdim. Fakat böyle bir şey mümkün mü bunu merak ettiğim için bilen, anlayan biri varsa bi danışmak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun için kendin kablo yapmak zorunda değilsin. Bir Hub kullanabilirsin.

Videolarını da buldum ama Hintçe ve aptalca olduklarından paylaşmayacağım...
Recep abi merhabalar :) bende biraz baktım Hub aradım fakat sadece Micro USB'yi normal USB olarak çoğaltan tipte bulabildim yani OTG ye USB Hub bağlamakla aynı mantığa geliyor o zamanda elimdeki Micro USB HDMI kablosunu kullanamaz hale geliyorum.

Bulabildiğim ve düşündüğüm USB Hub bu fakat bunda da aklıma yalnızca tek bir şey takılıyor oda bu tarz bi hub bağlandığında telefon algılayıp "USB Bağlayıcı Takıldı" tarzı bir mesaj veriyor bunun üstüne HDMI kablomu takarsam algılar mı acaba ? burada takılıyorum.
Tamamdır sıkıntımı çözdüm eğer benim gibi iç ekranı kırık evde yatan bir telefonu android pc ye çevirmek isteyen olursa buradaki linkden ürüne ulaşarak yapabilir.

Son düzenleme:
Bende seninki gibi birşey yapacağım ama ben telefonu televizyona bağlayıp klavye mouse ile kullanacağım ama iki girişte micro usb olduğundan dolayı yapamıyorum. Bende Type-c'yi usb'ye (ürün linki)çeviren aparat buldum onu alıp deneyeceğim. Neden type-c derseniz micro usb to usb olanlar dandik görünüyordu ve evde zaten micro usb'yi type-c'ye çeviren aparat vardı.
Bu link artık çalışmıyor eğer aynı ürün varsa atabilir misin?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı