Micro+ Wi-Fi adaptör alınır mı?

PaperZ

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ürünü bir arkadaşım önerdi. Fiyatı gayet uygun alınabilir mi? Öneri ve tavsiyenize açığım Max 250TL (antenli değil kutu şeklinde olanlardan)
Ürün:

İnternetim 50 Mbps.

Alınabilir aslında ama fiyatı uygun olduğu ve pek yaygın olmadığından kalitesi tartışılır. Ne kadar dayanır ne kadar stabil erişim sağlarsınız orası tartışılır.

bence ethernet kablosu çek daha iyi bende antenli vardı kırıldı ethernete geçtim hızlandı

Alınabilir aslında ama fiyatı uygun olduğu ve pek yaygın olmadığından kalitesi tartışılır. Ne kadar dayanır ne kadar stabil erişim sağlarsınız orası tartışılır.
Maalesef ev müsait değil kabloya, 1 yıldır kullanıyordum everest marka bozuldu şimdi bunu alırsam 1 yıl daha götürsün yeter :) Sadece evesrt markada internet kesilip kesilip indirme sırasında hata veriyordu umarım bunda olmaz

Maalesef ev müsait değil kabloya, 1 yıldır kullanıyordum everest marka bozuldu şimdi bunu alırsam 1 yıl daha götürsün yeter :) Sadece evesrt markada internet kesilip kesilip indirme sırasında hata veriyordu umarım bunda olmaz
Umarım. TP link'in Wifi adaptörlerine bakabilirsin. En azından işini sağlama alırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı