Microcode düzenleyerek RAM desteği arttırılabilir mi?

Halilqwe1

Kilopat
Daha fazla  
Ben sistemimi upgrade etmeye devam ediyorum. Buna GTX 750 Ti aldıktan sonra RAM'leri 4x2 yapmayı düşünüyorum ama malum eski bi anakart kullanıyorum. Bu anakartın ozelliklerinde max 4 GB destekler yazıyordu. İnternette araştırdım su microcode BIOS uptade meselelerinden anlayan varsa o işlemleri yaptıktan sonra destekler mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
O biraz zor chipset ile alakalı ama düzenleyebiliyorsanız bilginiz varsa deneme yanılma yapabilirsiniz. Asus veya Gigabyte'nin 8Gb destekleyen G41-P41 anakartlarından da alabilirsin.

GİGABYTE GA-G41M COMBO 775PİN DDR3-DDR2 ANAKART - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 543324495 DDR2'de destekliyor.

ASUS PSG41 ANAKART+CORE 2 DUO E7500 2.93GHZ İŞLEMCİ - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 541514147 Yanında işlemci veriyor satıcıyla görüşüp sadece anakartı isteyebilirsin.

GIGABYTE GA-G41MT-S2PT QUAD DESTEKLİ LGA775 DDR3 ANAKART - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 540693054

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…