berat_01 Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #1 Depremzedelere tablet bilgisayar başvurusu var güvenli mi? Ben de depremzedeyim eğer guvenliyse başvuru yapmak istiyorum. Dosya Ekleri IMG-20230224-WA0000.jpg 60,8 KB · Görüntüleme: 289 Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2023
Depremzedelere tablet bilgisayar başvurusu var güvenli mi? Ben de depremzedeyim eğer guvenliyse başvuru yapmak istiyorum.
OktaykinG Hectopat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 162 Çözümler 1 Yer Antakya/Hatay 24 Şubat 2023 #2 Bende Antakyadayım çadırda kalıyorum bana da geldi bu fotoğraf pek güvenemedim her şeyini istiyorlar.
Bende Antakyadayım çadırda kalıyorum bana da geldi bu fotoğraf pek güvenemedim her şeyini istiyorlar.
berat_01 Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #3 OktaykinG dedi: Bende Antakyadayım çadırda kalıyorum bana da geldi bu fotoğraf pek güvenemedim her şeyini istiyorlar. Genişletmek için tıkla... Bende guvenemedim açıkçası
OktaykinG dedi: Bende Antakyadayım çadırda kalıyorum bana da geldi bu fotoğraf pek güvenemedim her şeyini istiyorlar. Genişletmek için tıkla... Bende guvenemedim açıkçası
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 24 Şubat 2023 #4 E-Bursum sitesinin yenilenmiş hâli olduğunu söyleniyor. Ayrıca Sabancı'da da E-Bursum hakkında yazılan bir yazı mevcut. E-Bursum İle Burs Almak da Burs Vermek de Ãok Kolay E-Bursum 13 Milyon TLâlik Bursu ÃÄrencilerle BuluÅturdu www.sabancivakfi.org
E-Bursum sitesinin yenilenmiş hâli olduğunu söyleniyor. Ayrıca Sabancı'da da E-Bursum hakkında yazılan bir yazı mevcut. E-Bursum İle Burs Almak da Burs Vermek de Ãok Kolay E-Bursum 13 Milyon TLâlik Bursu ÃÄrencilerle BuluÅturdu www.sabancivakfi.org
berat_01 Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #5 Aurora1 dedi: E-Bursum sitesinin yenilenmiş hâli olduğunu söyleniyor. Ayrıca Sabancı'da da E-Bursum hakkında yazılan bir yazı mevcut. E-Bursum İle Burs Almak da Burs Vermek de Ãok Kolay E-Bursum 13 Milyon TLâlik Bursu ÃÄrencilerle BuluÅturdu www.sabancivakfi.org Genişletmek için tıkla... Güvenilir mi peki ?
Aurora1 dedi: E-Bursum sitesinin yenilenmiş hâli olduğunu söyleniyor. Ayrıca Sabancı'da da E-Bursum hakkında yazılan bir yazı mevcut. E-Bursum İle Burs Almak da Burs Vermek de Ãok Kolay E-Bursum 13 Milyon TLâlik Bursu ÃÄrencilerle BuluÅturdu www.sabancivakfi.org Genişletmek için tıkla... Güvenilir mi peki ?
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 24 Şubat 2023 #6 berat_01 dedi: Güvenilir mi peki ? Genişletmek için tıkla... Öyle duruyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yorumlarında tablet aldığını söyleyen var mesela. Ben kesin bir garanti veremem maalesef ama burs başvurularında biraz fazla bilgi istenmesi normaldir. Araç,tapu bilgilerine kadar istenebiliyor bazen.
berat_01 dedi: Güvenilir mi peki ? Genişletmek için tıkla... Öyle duruyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video yorumlarında tablet aldığını söyleyen var mesela. Ben kesin bir garanti veremem maalesef ama burs başvurularında biraz fazla bilgi istenmesi normaldir. Araç,tapu bilgilerine kadar istenebiliyor bazen.
T tntfurkan Femtopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 190 Yer Hatay 2 Mart 2023 #7 berat_01 dedi: Depremzedelere tablet bilgisayar başvurusu var güvenli mi? Ben de depremzedeyim eğer guvenliyse başvuru yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Önce bende şüphelendim sonra güvenilir geldi bana PC gönderseler yeter inşallah celebron işlemcili değildir. Eğer verirlerde performansı benim 2 çekirdekli laptopumdan düşükse iade ederim ihtiyacı olan başkası kullansın.
berat_01 dedi: Depremzedelere tablet bilgisayar başvurusu var güvenli mi? Ben de depremzedeyim eğer guvenliyse başvuru yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Önce bende şüphelendim sonra güvenilir geldi bana PC gönderseler yeter inşallah celebron işlemcili değildir. Eğer verirlerde performansı benim 2 çekirdekli laptopumdan düşükse iade ederim ihtiyacı olan başkası kullansın.