Micron 2300 SSD'de DRAM var mı?

akazanil

Hectopat
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS MEGALODON RTX 3060 Ti
INTEL İ5-12400F
NZXT X53 240MM AIO
XPG SPECTRIX D41 4133 MHZ CL 19 2X8
ASUS H610M-A D4
1 TB WD BLUE HDD
SEAGATE FIRECUDA 510 NVMe 250 GB M.2 SSD
WD GREEN 480GB SATA SSD
HIGH POWER ELITE 750w 80+ BRONZE PSU
ASUS GX601 ROG STRIX HELIOS WHITE EDITION CASE
Arkadaşlar merhaba 240GB olan SATA SSD'mi sürekli oynadığım oyunlar için ayırmayı planlıyorum ve Windows içinde DRAM'i olan ucuz bir M.2 arayışı içerisindeyim, acaba bu linkteki Micron 2300 M.2'de DRAM var mıdır? Micron 2300 MTFDHBA256TDV-1AY1AABYY PCI-Express 3.0 256 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (bu linkteki M.2'nin DRAM'i yoksa DRAM'i olan 256 GB ucuz M.2 önerilerinize açığım) not: Anakartım PRIME H610M-A D4|Anakart|ASUS Türkiye

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba 240GB olan SATA SSD'mi sürekli oynadığım oyunlar için ayırmayı planlıyorum ve Windows içinde DRAM'i olan ucuz bir M.2 arayışı içerisindeyim, acaba bu linkteki Micron 2300 M.2'de DRAM var mıdır? Micron 2300 MTFDHBA256TDV-1AY1AABYY PCI-Express 3.0 256 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (bu linkteki M.2'nin DRAM'i yoksa DRAM'i olan 256 GB ucuz M.2 önerilerinize açığım) not: Anakartım PRIME H610M-A D4|Anakart|ASUS Türkiye
Bayağı araştırdım ve anladığım kadarıyla 96 katman TLC çiplere sahip ve DRAM'i yok.
Bütçe az daha çıkarsa Samsung kalitesinde disktir, onun dışı NVME disklerden pek anlamam.

Bayağı araştırdım ve anladığım kadarıyla 96 katman TLC çiplere sahip ve DRAM'i yok.
Bütçe az daha çıkarsa Samsung kalitesinde disktir, onun dışı NVMe disklerden pek anlamam.

Hocam bu attığınızda DRAM var mıdır? Benim için önemli olan bir şey çünkü.

Yazma hızı kötü geldi gözüme M.2 SSD'ye göre az değil mi?
Evet bir miktar düşük fakat o yazma hızını hiç bir zaman hissetmeyeceksiniz oynarken.
Önemli olan diskin hızı değil, sata bile kullansanız o kadar oynmayacacak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı