guneralp Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 1.703 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Kavaklıdere, Ankara 12 Şubat 2023 #1 SSD veya HDD modeli Micron MTFDHBA256TDV-1AY1AABYY Hard Disk - Sabit Disk - n11 Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Satıcı ürünün OEM ve sıfır olduğunu belirtti. Fiyatı da bana epey uygun geldi. Alınır mı?
Hard Disk - Sabit Disk - n11 Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Satıcı ürünün OEM ve sıfır olduğunu belirtti. Fiyatı da bana epey uygun geldi. Alınır mı?
Loud Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 830 Yer U.S.A. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aircraft Engineer 12 Şubat 2023 #2 guneralp dedi: Hard Disk - Sabit Disk - n11 Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Satıcı ürünün OEM ve sıfır olduğunu belirtti. Fiyatı da bana epey uygun geldi. Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Tavsiye etmem.
guneralp dedi: Hard Disk - Sabit Disk - n11 Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Satıcı ürünün OEM ve sıfır olduğunu belirtti. Fiyatı da bana epey uygun geldi. Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Tavsiye etmem.
guneralp Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 1.703 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Kavaklıdere, Ankara 12 Şubat 2023 #3 Loud dedi: Tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Ne anlamda önermezsiniz, bellek modülü kalitesi açısından mı, yoksa OEM olmasından kaynaklı mı?
Loud dedi: Tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Ne anlamda önermezsiniz, bellek modülü kalitesi açısından mı, yoksa OEM olmasından kaynaklı mı?