Çözüldü Micron RAM alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ahmet'S

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7-6700 ASUS RX 570 8GB OC
Meslek
Öğrenci
Crucial 8 GB 2133 MHz CL15 RAM'im var. 16 GB'a çıkarmak istiyorum. CL değerleri eşit olması lazımmış yoksa fazla mavi ekran verirmiş. Şu ürünü buldum alınır mı? Fiyat uygun diye almak istiyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-01-16-10-38-22-23_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 57
Çözüm
CL değeri eşit olsa da %100 uyumlu çalışma garantisi yok. Micron zaten Crucial'ın çiplerini üreten firma. Micron çipi üreten, Crucial da onun son kullanıcı markası. Alınabilir.
CL değeri eşit olsa da %100 uyumlu çalışma garantisi yok. Micron zaten Crucial'ın çiplerini üreten firma. Micron çipi üreten, Crucial da onun son kullanıcı markası. Alınabilir.
Teşekkürler.

Peki RAM'lerin MHz değeriyle CL değerleri falan hepsi aynı bir tek markası farklı BIOS'tan ekstra ayar yapmak lazım mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…