Micron'un Türkiye'de yetkili servisi var mı?

wumpuss

Hectopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Satın aldığım çalışmayan Micron RAM hakkında sorun yaşadım ve müşteri hizmetleri teknik servis raporu istiyor.
Micron'un Türkiye'de yetkili servisi yok diye biliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Asıl konu; Çalışmayan RAM'in iadesi reddedildi

Pazarama'dan kynconline satıcısından aldım. Çalışmayan RAM'in iadesi reddedildi bu konuda tüm detaylarıyla yazdım hocam bakabilirsen çok sevinirim.

Tekrar iade oluştur şikayet varada 2. el bozuk ürün satıyorlar diye yaz.
Sonucta 15 gün iade hakkın var her şeyi geçtim sana o zaman servis raporu istiyorlarsa garantiyi kimin sağladığını söylemek zorundalar ara öğeren en son care tuketici hakem heyeti ama oda çok uzun sürer.
Vallahi kardeşim bir kere Pazarama'dan ürün almadım 3 5'e bakmam Amazon'dan alırım.
Ya da resmi satici hepsiburadayda Hepsiburada'dan.
Bu tarz siteler çakal dolu milleti böyle mağdur ediyorlar.

Satıcı bana yetkili servis hakkında bilgi verebilir mi dedim, sizin yapmanız lazım dedi. Yetkili servis yok dediğimde ise mail atın diye cevap verdi. Normalde bende Pazaramadan alışveriş yapmıyordum ama maxipuan kullanmak için yaptım. Şikayet vara yazmak şuan en mantıklısı o zaman. Keşke yapmasaydım Yardımınız için teşekkürler.

Ne gereksiz bir firma vallahi hocam aynen sikayet vara en ağır şekilde yaz 3 kuruş para için mağdur ediyorlar insanları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…