Aqwarsd Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #1 RAM 16gb ddr4 İşlemci ryzen 5 3600 Merhaba anakart markamda microputer yazıyor ama öyle bir marka bilmiyorum. Bilen varsa bilgilendirebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2025
Merhaba anakart markamda microputer yazıyor ama öyle bir marka bilmiyorum. Bilen varsa bilgilendirebilir mi?
muce Hectopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 123 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #2 Aqwarsd dedi: Merhaba anakart markamda microputer yazıyor ama öyle bir marka bilmiyorum. Bilen varsa bilgilendirebilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet Çin menşeili bir anakart üreticisi.
Aqwarsd dedi: Merhaba anakart markamda microputer yazıyor ama öyle bir marka bilmiyorum. Bilen varsa bilgilendirebilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet Çin menşeili bir anakart üreticisi.
Aqwarsd Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #3 muce dedi: Evet Çin menşeili bir anakart üreticisi. Genişletmek için tıkla... bios güncellemesi vs nasıl yapabilirim muce dedi: Evet Çin menşeli bir anakart üreticisi. Genişletmek için tıkla... Bir de B450M modeli var BIOS Update için yardım lazım bir de BIOS tuşu
muce dedi: Evet Çin menşeili bir anakart üreticisi. Genişletmek için tıkla... bios güncellemesi vs nasıl yapabilirim muce dedi: Evet Çin menşeli bir anakart üreticisi. Genişletmek için tıkla... Bir de B450M modeli var BIOS Update için yardım lazım bir de BIOS tuşu
muce Hectopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 123 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #4 Aqwarsd dedi: BIOS güncellemesi vs nasıl yapabilirim? Bir de B450M modeli var BIOS Update için yardım lazım bir de BIOS tuşu. Genişletmek için tıkla... Ben BIOS Update yayınladıklarını sanmıyorum ama gidip web sitesinden gidip kontrol edebilirsiniz.
Aqwarsd dedi: BIOS güncellemesi vs nasıl yapabilirim? Bir de B450M modeli var BIOS Update için yardım lazım bir de BIOS tuşu. Genişletmek için tıkla... Ben BIOS Update yayınladıklarını sanmıyorum ama gidip web sitesinden gidip kontrol edebilirsiniz.