verdeiem Femtopat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #1 Araç kamerası için kullandığım MicroSD kartı ilk defa bilgisayara taktım. Videolara bakarken hata verdi bende çıkarıp taktım. Geri dosyaya girdiğimde videolar yoktu yerine ekteki şu üç dosya vardı. Sebebini, anlamını bilen yardımcı olabilir mi? Dosya Ekleri 1.png 18 KB · Görüntüleme: 22 2.png 18,9 KB · Görüntüleme: 22 3.png 4 KB · Görüntüleme: 22
Araç kamerası için kullandığım MicroSD kartı ilk defa bilgisayara taktım. Videolara bakarken hata verdi bende çıkarıp taktım. Geri dosyaya girdiğimde videolar yoktu yerine ekteki şu üç dosya vardı. Sebebini, anlamını bilen yardımcı olabilir mi?
Sinan Bey Kilopat Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 196 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzm. Radyolog 22 Aralık 2024 #2 Fonepaw veri kurtarma gibi yazılımları deneyebilirsiniz. Eğer disk yönetiminde bölümü görünmüyorsa bölüm oluşturup içeriğe ulaşabilirsiniz.
Fonepaw veri kurtarma gibi yazılımları deneyebilirsiniz. Eğer disk yönetiminde bölümü görünmüyorsa bölüm oluşturup içeriğe ulaşabilirsiniz.