Çözüldü MicroSD karta uygulama yüklenebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kaan.w

Megapat
Daha fazla  
Bu microsd kartı A3 2017 telefonum için almayı düşünüyorum. Telefonda fotoğraf video vs. yok ama uygulama, oyun yüklemek için yeterli alanım kalmadı. Bunu alıp taktıktan sonra otomatik olarak uygulamalar oraya iner mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynı SD kartı fakat farklı telefon modeli kullanıyorum. SD kart müzik, video, resim gibi şeyler için depolanıyor. Oyunları oraya taşımak istersen çok uğraşman lazım ve ben root ve Custom ROM olmadan bunu çözemedim. Uygulamaları ayarlardan SD karta taşıdığım zaman az bir verisi taşınıyor.
Aynı SD kartı fakat farklı telefon modeli kullanıyorum. SD kart müzik, video, resim gibi şeyler için depolanıyor. Oyunları oraya taşımak istersen çok uğraşman lazım ve ben root ve Custom ROM olmadan bunu çözemedim. Uygulamaları ayarlardan SD karta taşıdığım zaman az bir verisi taşınıyor.

Çözüm
Hayır hocam. Direkt olarak inmez. Root olan cihazlar ile olabilir. Taşıma yapabilirsiniz.

Hayır hocam. Direkt olarak inmez. Root olan cihazlar ile olabilir. Taşıma yapabilirsiniz.
Anladım teşekkür ederim. 16GB depolaması var deli ediyordu yeni telefon alıcaz artık.

• Ayarlar, Uygulamalar ve bildirimler, Uygulama bilgisi dizinine gidin.
  • Taşımak istediğiniz uygulamayı bulun.
  • Depolama”ya basın.
  • Uygulama taşıma özelliğini destekliyorsa “Değiştir” butonu görünecek.
  • Butona bastığınız zaman açılan pencerede SD kartı seçin.
  • Açılan onay penceresinde “Taşı”ya basın.

Bunu yapınca uygulamanın çok az bir verisi SD karta taşınıyor. Tamamen taşınmıyor.

Bunu yapınca uygulamanın çok az bir verisi SD karta taşınıyor. Tamamen taşınmıyor.

Tamamen taşımaz zaten. Taşıdığın uygulamaya göre değişir oyun falan taşıyor olsan büyük kısmı taşınırdı. Sistemin kendisinde de uygulamayı başlatması için dosyaların var olması gerekiyor.

Bu arada 16 GB telefon günümüz için yeterli değil zaten 32 bile yetmiyor en az 64 tercih edilmeli. Rahat kullanım için 128 GB.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…