K kemald94 Hectopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 683 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2020 #1 Merhaba, dil degiştirince çıkıyor. Bir türlü beceremedim kaldırmayı, resimdeki gibi 4 köşede bulunuyor.
Merhaba, dil degiştirince çıkıyor. Bir türlü beceremedim kaldırmayı, resimdeki gibi 4 köşede bulunuyor.
tlhxyz Hectopat Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 545 Çözümler 7 15 Nisan 2020 #2 O çentikler sayfa sınırlarını gösteriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
O çentikler sayfa sınırlarını gösteriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
K kemald94 Hectopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 683 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2020 #3 tlhxyz dedi: O çentikler sayfa sınırlarını gösteriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, kurtuldum nihayet.
tlhxyz dedi: O çentikler sayfa sınırlarını gösteriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, kurtuldum nihayet.