Microsoft 365 abonelik nasıl sonlandırılır?

MehmetYlmaz58

Centipat
Daha fazla  
Herkese iyi günler. Yaklaşık 40 gün önce 365 aile aboneliği deneme sürümünü kullanmaya başladım. Ödeme yöntemi olarak da ininal Kart'ı ekledim. Fakat bir aylık deneme süresi dolmuş ve ben fark etmemişim. Şu anda 639,99 TL ödenmemiş borç olarak gözüküyor. Ininal'da o kadar bakiye yok ve ben bu 639 TL'yi ödemeden aboneliği iptal edemiyorum.
Aboneliğimi sonlandırmak için ne yapmalıyım? Veya bir şey yapmama gerek var mı? Öylece kalsa ama kullanmasam sorun olur mu?
(Not: Ininal'ı artık kullanmıyorum.)

Herkese iyi günler. Yaklaşık 40 gün önce 365 aile aboneliği deneme sürümünü kullanmaya başladım. Ödeme yöntemi olarak da ininal Kart'ı ekledim. Fakat bir aylık deneme süresi dolmuş ve ben fark etmemişim. Şu anda 639,99 TL ödenmemiş borç olarak gözüküyor. Ininal'da o kadar bakiye yok ve ben bu 639 TL'yi ödemeden aboneliği iptal edemiyorum.
Aboneliğimi sonlandırmak için ne yapmalıyım? Veya bir şey yapmama gerek var mı? Öylece kalsa ama kullanmasam sorun olur mu?
(Not: Ininal'ı artık kullanmıyorum.)

Öyle kalsın. İnial haciz getirmiyormuş. Kullanmıyorsan sıkıntı olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı