Microsoft 365 key alınır mı?

khalannz7

Hectopat
Merhaba, Windows 11 işletim sistemi olan yeni bir bilgisayar aldık şirkete. Outlook vs. uygulamaları kullanmak için 365 hesabı istiyor. Önce SağlamLisans üzerinden şu keyi almayı düşündüm:

Sonra yanlış bir şey almamak için vazgeçtim. Tam olarak ne yapmam lazım? Buradan alırsam bana hesap mı verecek yoksa var olan hesabıma 1 yıllık kuracak mı? Veya başka şekilde nasıl kurabiliriz? İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Bunu alırsanız size hesap verecek şirket bilgisayarında iyi olmaz. Bence bunu almalısınız direkt key verirler lisanslarsınız.

Bunu alırsanız size hesap verecek şirket bilgisayarında iyi olmaz. Bence bunu almalısınız direkt key verirler lisanslarsınız.
Hocam bilmediğimden soruyorum. WIN 11 olduğu için office programlarının en son sürümleri geldi. Attığınız keyi kullanmam için sürüm düşürmesi falan yapmam gerekiyor mu? Ve karşıma direkt 365 hesabıyla oturum açın gibisinden bir şey çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…