Microsoft 365 key almak güvenli mi?

larenno

Hectopat
Daha fazla  
Ofis programları kullanmak için internet üzerinden key almak istiyorum. Normal fiyat yılda 3-4 bin TL ve ben depolamayı kullanmayacağım, Word ve Excel gibi ofis programları yeterli.
İnternette key'ler buldum ama bazıları çalıntı deniliyor, bazıları hesap deniliyor. Çalışmalarımın başka hesaplarda görünmesini istemiyorum, bundan dolayı paylaşımlı hesap istemiyorum. Bana özel key alabilir miyim, mümkün mü? Key birden fazla kişiye satılabilir mi, satarlarsa güvenlik sorunu yaşar mıyım?

Windows key bile satılıyor hocam satın aldığınız yer güvenilir olsun bir de hesapmı diye önceden sorun iyi okuyun ilanı.

Windows key bile satılıyor hocam satın aldığınız yer güvenilir olsun bir de hesapmı diye önceden sorun iyi okuyun ilanı.
Hesapsada bilgileri değiştirebilmeli oluyor bazılarının onlarda sıkıntı yaratmaz.

Peki bir keyi iki kişiye sattıklarında ikisi de aktif olur mu?
Bir arkadaşım office 365 almıştı ve kullanmayacağını söyleyip bana listeyi attı 10 taneye yakın key vardı. Ben bunları 10 farklı kişiye satmış olsaydım hepsi tek hesapta aile hesabı gibi mi kullanmış olacaklardı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…