kraloyun28 Picopat Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 156 2 Aralık 2024 #1 Merhaba. Microsoft 365 uygulamasında, PowerPoint'de sunum yaptım. Bu nasıl kaydedilir? Dosya, farklı kaydet deyince bir şey indiriyor o ise PDF olarak açılıyor.
Merhaba. Microsoft 365 uygulamasında, PowerPoint'de sunum yaptım. Bu nasıl kaydedilir? Dosya, farklı kaydet deyince bir şey indiriyor o ise PDF olarak açılıyor.
Çözüm Pledo 2 Aralık 2024 O indirilen şeyi PDF to pptx'e çevirir misin? ve ya direkt olarak farklı kaydet kısmında sadece PDF yoktur, bir sürü seçenek vardır. Dikkatlice bak.
O indirilen şeyi PDF to pptx'e çevirir misin? ve ya direkt olarak farklı kaydet kısmında sadece PDF yoktur, bir sürü seçenek vardır. Dikkatlice bak.
Pledo Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 1.801 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #2 O indirilen şeyi PDF to pptx'e çevirir misin? ve ya direkt olarak farklı kaydet kısmında sadece PDF yoktur, bir sürü seçenek vardır. Dikkatlice bak. Son düzenleme: 2 Aralık 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
O indirilen şeyi PDF to pptx'e çevirir misin? ve ya direkt olarak farklı kaydet kısmında sadece PDF yoktur, bir sürü seçenek vardır. Dikkatlice bak.
KS KS kraloyun28 Picopat Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 156 2 Aralık 2024 #3 Evet işe yaradı teşekkürler. PDF dosyasını pptx yaptım. Artı 0 Eksi
Pledo Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 1.801 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #4 kraloyun28 dedi: Evet işe yaradı teşekkürler. PDF dosyasını pptx yaptım. Genişletmek için tıkla... İyi günler hocam. Artı 0 Eksi
kraloyun28 dedi: Evet işe yaradı teşekkürler. PDF dosyasını pptx yaptım. Genişletmek için tıkla... İyi günler hocam.
KS KS kraloyun28 Picopat Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 156 2 Aralık 2024 #5 Sizede iyi günler. Artı 0 Eksi