Microsoft 3D movie maker kurulumu nasıl yapılır?

yagmurozl

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bilenler vardır açık kaynak kodlu olarak yayınlandı, GitHub'dan indirdim fakat nasıl kuracağımı anlamadım bir türlü rica etsem aydınlatır mısınız? Açmak için hangi programları nereden indirmem gerekiyor?

Merhaba bilenler vardır açık kaynak kodlu olarak yayınlandı, GitHub'dan indirdim fakat nasıl kuracağımı anlamadım bir türlü rica etsem aydınlatır mısınız? Açmak için hangi programları nereden indirmem gerekiyor?
Readme'de Visual C++ 2.0 ile derlenmesi gerektiği ve NMake kullanıldığı yazılmış ancak zaten belirtildiği üzere yeni donanımlarda çalışması mümkün görünmüyor:
This project is unlikely to build successfully under modern hardware/software, but you can get started with compilation and get partial completed binaries. Here's what will get you going.
Ayrıca kendiniz derlemek yerine isterseniz hazır derlenmiş dosyayı deneyebilirsiniz: Microsoft 3D Movie Maker 1.0

Readme'de Visual C++ 2.0 ile derlenmesi gerektiği ve NMake kullanıldığı yazılmış ancak zaten belirtildiği üzere yeni donanımlarda çalışması mümkün görünmüyor:

Ayrıca kendiniz derlemek yerine isterseniz hazır derlenmiş dosyayı deneyebilirsiniz: Microsoft 3D Movie Maker 1.0
site güvenilir mi hocam ?
ayrıca iso olarak gördüm nasıl kurulum sağlayabilirim ?

Site güvenilir mi hocam ?
Ayrıca iso olarak gördüm nasıl kurulum sağlayabilirim ?
Evet site güvenilir.
İlk olarak 7z dosyası biçiminde iniyor. Ardından içindeki ISO'yu çıkarmanız gerekiyor. ISO'yu çift tıklayarak CD olarak bağlayın. Sonra kurulumu çalıştırın. Kurulduktan sonra başlat menüsünde çıkacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı