Microsoft abonelik borcu

257325

Hectopat
Selam arkadaşlar, 1 ay önce 5,99'a Xbox gamepass aldım. Amacım 1 ay deneyip bırakmaktı ancak yinelenen ödemeyi kapatmayı unutmuşum ve şu an borcum var. Eğer şimdi kartıma para yüklersem anında Microsoft tarafından çekilir mi? Kitap almayı düşünüyordum, eğer öyleyse yeni bir İninal kart alacağım, yardımcı olursanız sevinirim.(hesabı bu işlem için açmıştım askıya alınması vs. Benim için önemli değil).

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar, 1 ay önce 5,99'a Xbox gamepass aldım. Amacım 1 ay deneyip bırakmaktı ancak yinelenen ödemeyi kapatmayı unutmuşum ve şu an borcum var. Eğer şimdi kartıma para yüklersem anında Microsoft tarafından çekilir mi? Kitap almayı düşünüyordum, eğer öyleyse yeni bir İninal kart alacağım, yardımcı olursanız sevinirim.
Evet çeker, yerinde olsam yükler geçerim. Veya sanal kart açar işimi ordan görürüm. Yeni kart 5₺ + özelleştirme ile uğraşabilirsin.

İninal kart eksiye düşüyor mu? İlk defa duyuyorum. :D
İninal eksiye düşmedi, gamepass aboneliği ücret bekliyor şuan kartta para olmadığı içinde çekemiyor olay bu
İninal kart eksiye düşüyor mu? İlk defa duyuyorum. :D
İninal eksiye düşmedi, gamepass aboneliği ücret bekliyor şuan kartta para olmadığı içinde çekemiyor olay bu
Hocam yanliz borc hafife alinacak bir sey degildir. 2 yil sonra siz bu olayi unutursunuz ama gelir bir gece gelir evi gotururler. Ne olur ne olmaz odemekte yarar var.
Yok be hocam okadar da olmaz :D zaten Ödemediğim sürece kullanamıyorum neden öyle birşey olsun.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı