Microsoft auth erişimi gitti

egesskeetit

Hectopat
Daha fazla  
Önceki açtığım konudan da görebileceğiniz gibi bugün telefonumun ani çöküşünden dolayı sıfırladım, içinde Microsoft authenticator vardı ve bütün Discord, Facebook, Instagram vb. orada kayıtlıydı, şu an Microsoft authenticator girdiğimde hesabıma erişime izin vermiyor bu da bütün her şeye erisimimi engelliyor. Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi? Teşekkür ediyorum.

Önceki açtığım konudan da görebileceğiniz gibi bugün telefonumun ani çöküşünden dolayı sıfırladım, içinde Microsoft authenticator vardı ve bütün Discord, Facebook, Instagram vb. orada kayıtlıydı, şu an Microsoft authenticator girdiğimde hesabıma erişime izin vermiyor bu da bütün her şeye erisimimi engelliyor. Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi? Teşekkür ediyorum.

Microsoft auth'a basılı tutun.
Uygulama özelliklerinde veriyi sil deyin.
Tekrar uygulamaya girin.
Altında uygulamayı geri yükle veya kurtar gibi bir şey yazıyor direk ilk ekranda veya bir sonraki ekranda. Hesabınıza giriş yapmadan buna tıklayın ardından sizden hesap bilgilerinizi isteyecek microsoft için girin ve oturum açın.

Ta da! Tüm şifre ve authlarınız geri geldi.

Dipnot : Bunu yapabilmek için microsoft auth uygulamasında yedeklemenizin açık olması gerekiyor. (Ayarlar kısmında var) Varsayılan olarak açık gelir. Umarım kurtarırsınız.

Ben telefonu rootlu kullanan birisiyim. Böyle şeyler eskiden çok başıma gelirdi. O yüzden her siteye auth girdiğinizde geri yükleme kodu verir 1 kez. O kodları yedekleyin örneğin aşağıdaki benim yaptığım gibi böylece verilerinizi kaybetseniz bile sorun yaşamazsınız.

Saygılarımla,

1624626748868.png

Çok teşekkür ederim iyi ki zamanında bilgisayarıma kaydetmişim bu sayede hesaplarını geri alabildim sağ olun tekrar.

Microsoft Auth'a basılı tutun.
Uygulama özelliklerinde veriyi sil deyin.
Tekrar uygulamaya girin.
Altında uygulamayı geri yükle veya kurtar gibi bir şey yazıyor direk ilk ekranda veya bir sonraki ekranda. Hesabınıza giriş yapmadan buna tıklayın ardından sizden hesap bilgilerinizi isteyecek Microsoft için girin ve oturum açın.

Ta da! Tüm şifre ve authlarınız geri geldi.

Dipnot: Bunu yapabilmek için Microsoft auth uygulamasında yedeklemenizin açık olması gerekiyor. (ayarlar kısmında var) varsayılan olarak açık gelir. Umarım kurtarırsınız.

Ben telefonu rootlu kullanan birisiyim. Böyle şeyler eskiden çok başıma gelirdi. O yüzden her siteye auth girdiğinizde geri yükleme kodu verir 1 kez. O kodları yedekleyin örneğin aşağıdaki benim yaptığım gibi böylece verilerinizi kaybetseniz bile sorun yaşamazsınız.

Saygılarımla,

Eki Görüntüle 1083014

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı