memcathzr Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #1 Microsoft authenicator ile hesaba giriş yapmaya çalıştığımda hesap adı veya parola yanlış hatası alıyorum. Authenicatoru silip tekrar kurdum hala değişmedi. Ayrıca hesaba parolayla giriş yapmaya çalıştığımda too many requests hatası alıyorum. Son düzenleme: 17 Temmuz 2025
Microsoft authenicator ile hesaba giriş yapmaya çalıştığımda hesap adı veya parola yanlış hatası alıyorum. Authenicatoru silip tekrar kurdum hala değişmedi. Ayrıca hesaba parolayla giriş yapmaya çalıştığımda too many requests hatası alıyorum.
Matapios Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 125 Çözümler 1 17 Temmuz 2025 #2 Hocam Authy kullanmayı deneyin daha güvenlidir.
memcathzr Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #3 Matapios dedi: Hocam Authy kullanmayı deneyin daha güvenlidir. Genişletmek için tıkla... Bıktım hocam sürekli patlamasından 3 ayda bir patlıyor uygulama sizce Google Authenicator nasıldır?
Matapios dedi: Hocam Authy kullanmayı deneyin daha güvenlidir. Genişletmek için tıkla... Bıktım hocam sürekli patlamasından 3 ayda bir patlıyor uygulama sizce Google Authenicator nasıldır?
Matapios Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 125 Çözümler 1 17 Temmuz 2025 #4 memcathzr dedi: Bıktım hocam sürekli patlamasından 3 ayda bir patlıyor uygulama sizce Google authenicator nasıldır? Genişletmek için tıkla... Hocam oda iyidir ama işte bazı güvenlik problemleri var ama oda is yapar ama benim önerim Authy'dir.
memcathzr dedi: Bıktım hocam sürekli patlamasından 3 ayda bir patlıyor uygulama sizce Google authenicator nasıldır? Genişletmek için tıkla... Hocam oda iyidir ama işte bazı güvenlik problemleri var ama oda is yapar ama benim önerim Authy'dir.