Microsoft Authenticator olan telefon formatlanmadan önce ne yapılmalı?

EBLERA

Centipat
Yer
İstanbul
Microsoft authenticator olan telefonumu formatlamak istiyorum ama format sonrasında autdan kod gelmeyecek mi? Ve bu eski telefonumda kalmis olmuyor mu? Birisi anlatabilir mi ne yapmam lazim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey yapmana gerek yok MS hesabını bağladıysan. Sonraki kurulumda ilk menüde direk MS hesabını girmek yerine az aşağı çekip kurtar yolunu izlemelisin. Bu önemli bir detay yoksa tüm hesaplarını yeniden bağlamak durumunda kalabilirsin.

Bir şey yapmana gerek yok ms hesabını bağladıysan. Sonraki kurulumda ilk menüde direk ms hesabını girmek yerine az aşağı çekip kurtar yolunu izlemelisin. Bu önemli bir detay yoksa tüm hesaplarını yeniden bağlamak durumunda kalabilirsin.

Kurtar demeden formattan sonra girme yolu yok yani.

Bir şey yapmana gerek yok ms hesabını bağladıysan. Sonraki kurulumda ilk menüde direk ms hesabını girmek yerine az aşağı çekip kurtar yolunu izlemelisin. Bu önemli bir detay yoksa tüm hesaplarını yeniden bağlamak durumunda kalabilirsin.

Bulut yedeklemesi acik, format sonrasında hesapları tekrar yüklenecek Microsoft authenticator içine diyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurtar demeden formattan sonra girme yolu yok yani.

Bulut yedeklemesi acik, format sonrasında hesapları tekrar yüklenecek Microsoft authenticator içine diyordu.

Formattan sonra kurtar diyerek yine MS hesabını gireceksin zaten. Kurtar dediğin için önceki hesaplar gelecek. Kurtar demezsen gelmez. Kurtar demenin sana ayrıca bir zahmeti olmuyor yani.

Yeniden başlamak istersen sadece oturum aç, eski hesapların gelsin istersen kurtar diyerek oturum aç. Farkı bu.

Daha yeni bu işlemi yaptım ve işe yaramadı. (Kurtarılamıyor. Yedeğiniz ***** ile depolanmıyor. Başka bir kişisel Microsoft hesabı ile oturum açmayı deneyin.) bu yazı çıktı karşıma ve şuan ne yapacağımı bilmiyorum tüm hesaplarım bağlıydı.

Daha yeni bu işlemi yaptım ve işe yaramadı. (Kurtarılamıyor. Yedeğiniz ***** ile depolanmıyor. Başka bir kişisel Microsoft hesabı ile oturum açmayı deneyin.) Bu yazı çıktı karşıma ve şu an ne yapacağımı bilmiyorum tüm hesaplarım bağlıydı.

Yedeklemeyi açmamışsınız sanırım ondan kaynaklanmıştır. Geçmiş olsun. Artık Google de bulut yedeklemeyi destekliyor. Alternatif olarak deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı