Microsoft Azure fatura ödemezsek ne olur?

CentorNitro

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben 12 ay bedava sandığım için VPS makine aldım. Direkt hesabıma 4K ücret geçti. 1 ay sonra fatura çıkacakmış diye öğrendim. Ben faturayı ödemezsem hukuksal bir yaptırımda kalır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet kalırsın sonuç olarak bir sözleşme kabul ediyorsun ancak sen yine de bir Microsoft ile iletişime geçmeyi ihmal etme sana yardımcı olabilirler olmazlarsa ve ödemezsen tahminimce ödemediğin günün faiziyle beraber ödemen gerekecek.

Yazık olmuş eğer ay başına değil de gün başına ödeme yapılma imkanı varsa vakit kaybetmeden müşteri temsilcileriyle irtibata geç google cloud kullandığım için azureyi bilmiyorum destek konusunda nasıllar.

Google Cloud kullanırken benzer bir duruma düşüyordum neredeyse. Deneme programını kullanırken programa dahil olmayan bir hardware kiralamıştım, sonrasında bayağı bir uğraşıp iptalini sağladım. Bunlar dikkate alınması gereken şeyler, sonra baş ağrısı çekiyorsun.

Azure destekle iletişime geçtim hesabınız kapanır dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…