alpserhat Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 2 Nisan 2023 #1 Öğrenci aboneliğinde tanımlanan 100$ krediyi bitince otomatik kullandıkça öde'ye geçer mi kredi bittiği zaman ben kendim aboneliği kapatabilir miyim? Kredi bitince ek bir ücret çıkar mı? @SadeceBirİnsanAHuman Son düzenleme: 2 Nisan 2023
Öğrenci aboneliğinde tanımlanan 100$ krediyi bitince otomatik kullandıkça öde'ye geçer mi kredi bittiği zaman ben kendim aboneliği kapatabilir miyim? Kredi bitince ek bir ücret çıkar mı? @SadeceBirİnsanAHuman
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 2 Nisan 2023 #2 Kredi bitince istersen aboneliğini yükseltebilirsin. Yükseltince aktivitelerine bağlı olarak fatura çıkabilir.
Kredi bitince istersen aboneliğini yükseltebilirsin. Yükseltince aktivitelerine bağlı olarak fatura çıkabilir.
alpserhat Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 2 Nisan 2023 #3 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Kredi bitince istersen aboneliğini yükseltebilirsin. Yükseltince aktivitelerine bağlı olarak fatura çıkabilir. Genişletmek için tıkla... bitince daha kullanmayacağım,bittikten sonra otomatik kapanır mı @SadeceBirİnsanAHuman
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Kredi bitince istersen aboneliğini yükseltebilirsin. Yükseltince aktivitelerine bağlı olarak fatura çıkabilir. Genişletmek için tıkla... bitince daha kullanmayacağım,bittikten sonra otomatik kapanır mı @SadeceBirİnsanAHuman
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 2 Nisan 2023 #4 alpserhat dedi: Bitince daha kullanmayacağım. Bittikten sonra otomatik kapanır mı? Genişletmek için tıkla... Biterse yükseltmedikçe bir şey olmaz ama kapatmak istersen senin elle kapatman lazım.
alpserhat dedi: Bitince daha kullanmayacağım. Bittikten sonra otomatik kapanır mı? Genişletmek için tıkla... Biterse yükseltmedikçe bir şey olmaz ama kapatmak istersen senin elle kapatman lazım.
alpserhat Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 2 Nisan 2023 #5 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Biterse yükseltmedikçe bir şey olmaz ama kapatmak istersen senin elle kapatman lazım. Genişletmek için tıkla... nasıl kapatabilirim hocam?,discord kullanıyor musunuz? @SadeceBirİnsanAHuman
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Biterse yükseltmedikçe bir şey olmaz ama kapatmak istersen senin elle kapatman lazım. Genişletmek için tıkla... nasıl kapatabilirim hocam?,discord kullanıyor musunuz? @SadeceBirİnsanAHuman
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 2 Nisan 2023 #6 alpserhat dedi: Nasıl kapatabilirim hocam?, Discord kullanıyor musunuz? @SadeceBirİnsanAHuman Genişletmek için tıkla... Evet ama sanırım vermek yasak. Buradan yardım etmek zorundayız. "Abonelikler" kısmından kendi aboneliğini bul. Üst kısımdan kapat.
alpserhat dedi: Nasıl kapatabilirim hocam?, Discord kullanıyor musunuz? @SadeceBirİnsanAHuman Genişletmek için tıkla... Evet ama sanırım vermek yasak. Buradan yardım etmek zorundayız. "Abonelikler" kısmından kendi aboneliğini bul. Üst kısımdan kapat.
alpserhat Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 2 Nisan 2023 #7 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Evet ama sanırım vermek yasak. Buradan yardım etmek zorundayız. "Abonelikler" kısmından kendi aboneliğini bul. Üst kısımdan kapat. Genişletmek için tıkla... Eski bir konuda vermişsiniz o yüzden sordum.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Evet ama sanırım vermek yasak. Buradan yardım etmek zorundayız. "Abonelikler" kısmından kendi aboneliğini bul. Üst kısımdan kapat. Genişletmek için tıkla... Eski bir konuda vermişsiniz o yüzden sordum.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 2 Nisan 2023 #8 alpserhat dedi: Eski bir konuda vermişsiniz o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir yetkili bu mesajı görüp iletişim adresi paylaşmanın yasak olmadığını söylerse yine atarım. Kurallarda bununla ilgili bir madde varmış.
alpserhat dedi: Eski bir konuda vermişsiniz o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir yetkili bu mesajı görüp iletişim adresi paylaşmanın yasak olmadığını söylerse yine atarım. Kurallarda bununla ilgili bir madde varmış.