caganaydogmus34 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 381 12 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, Microsoft hesabımda 175 TL var bunu herhangi bir şekilde App Store'a kod olarak yükleyebilir miyim? Ya da farklı bir şekilde nasıl kullanabilirim yardımcı olur musunuz acaba. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2024
Arkadaşlar merhaba, Microsoft hesabımda 175 TL var bunu herhangi bir şekilde App Store'a kod olarak yükleyebilir miyim? Ya da farklı bir şekilde nasıl kullanabilirim yardımcı olur musunuz acaba. Teşekkürler.
freezerxtm Centipat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #2 gamepass aboneleği alınabilir mi bilmiyorum ama xbox ile bağlanltılı gamepassı biliyorsundur ztn
caganaydogmus34 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 381 12 Ocak 2024 #3 freezerxtm dedi: gamepass aboneleği alınabilir mi bilmiyorum ama xbox ile bağlanltılı gamepassı biliyorsundur ztn Genişletmek için tıkla... hocam fazla oyun oynamıyorum yoksa alacağım ilk şeydi
freezerxtm dedi: gamepass aboneleği alınabilir mi bilmiyorum ama xbox ile bağlanltılı gamepassı biliyorsundur ztn Genişletmek için tıkla... hocam fazla oyun oynamıyorum yoksa alacağım ilk şeydi