Microsoft Basic Display adapter var ve gitmiyor

bilinemmek

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarım kötü olduğu için ve Windows 10 kullanmak istediğim için Tiny10 1809 kurmaya karar verdim. Kurduktan sonra grafik kartımın yerine Basic Display Adapter kullanıldığını fark ettim. Driver’ı indirip kurmaya çalıştığımda:

1- EXE’ye çift tıkladığımda hiçbir şey olmuyor.
2- Driver güncelleme şeklinde yaptığımda "bu zaten en yeni sürümde" diyor.

ChatGPT’den de bazı çözümler almaya çalıştım ama onun da pek düzgün bir çözümü yoktu.

Bu konu hakkında bilgili birisi var mıdır?

Tiny windows yerine windows 10 ltsc 2021 kur.

EXE dediğin, neyin EXE dosyası, ikincisi tiny 10 kullanma internette aktivasyon için virüslü olduğu düşünülen bir mekanizma kullanıldığı için kimse önermiyor. Linux kur daha iyi. Üçüncüsü Aygıt Yöneticisi'nden olmayan Driver'ı arıyorsun.
Linux ile uğraşamam diyorsan, Aygıt Yöneticisi'nden bana ekran kartının donanım kimliğini atman lazım.

en hızlı ve orjinal işletim sistemi win 8.1 embesed pro evulationdur 0.5 gb falan kullaniyor.

Kendi grafik kartimin surucusundeki exeden bahsediyorum indirip exeden kurmayi denedigimde basarili olmus gibi gozuksede hala ayni degisen bir sey yok

Zaten linuxtan geliyorum ve gercektende daha iyi ama tek sorun roblox destegi olmamasi

Kendi grafik kartimin surucusundeki exeden bahsediyorum indirip exeden kurmayi denedigimde basarili olmus gibi gozuksede hala ayni degisen bir sey yok
kurduktan somra yeniden başlatman gerek o zaman da olmazsa win 8.1 e gec win 10 a ihtiyacin varsa ltsc2021 e geç.

Kendi grafik kartimin surucusundeki EXE'den bahsediyorum indirip EXE'den kurmayi denedigimde basarili olmus gibi gozuksede hala ayni degisen bir şey yok

Zaten Linux'tan geliyorum ve gerçekten de daha iyi ama tek sorun Roblox destegi olmamasi

Ekran kartın ne?
Bir de sürücün eski Windows sürümlerini destekliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…