Microsoft Basic Display adapter var ve gitmiyor

Benim evdeki pcde var ama şu an yazlıktayım.

Ama bisey fark ettim,ghost spectrenin orijinal sitesinde 1809 yok ve 1909 olani denedigimde linkin suresi dolmus sanirim acaba sizde link varmıdır?
Google drive üzerinden aratın orda vardı.

Benim evdeki pcde var ama şu an yazlıktayım.

Google drive üzerinden aratın orda vardı.
Google drive da olanda kaldirilmis sanirim,onerebileceginiz baska birsey varmi? Nano 11 ile windows 11 e gecmek istemiyorum benim bilgisayar daha windows 10 da bile iyi performans veremiyor.

Google drive da olanda kaldirilmis sanirim,onerebileceginiz baska birsey varmi? Nano 11 ile windows 11 e gecmek istemiyorum benim bilgisayar daha windows 10 da bile iyi performans veremiyor.
windows 10 ltsc 2019 yükleyin ama performans ayarları yapın

windows 10 ltsc 2019 yükleyin ama performans ayarları yapın
benim eski pc intel hd 4000idi ama çok hızlandırmıştım portal ,minecarft,amoung us,pes 2013,stumble guys ve eskiden valo bile oynatiyodu 60fps sizinki hd 4400nasıl roblox bile oynatmıyor.

Performans ayarlarindan kastiginiz tam olarak nedir? Ben windows 10 1809 ltsc olmadan indirdigimde bilgisayar surekli mavi ekran vermeye baslamisti sonra lstc indirmek yerine linuxta roblox oynama yollari oldugunu gorup linux indirmistim,ta ki roblox linuxta oynama yollarini kapatana kadar yani suan....

as bilisim diye bi kanal var ordan bakabilrsin peeformans ayarlarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…