Microsoft C++ Programlari silme sonrası donma problemleri

Taylan01

Decapat
Merhaba arkadaslar,
Bilgisayarimda sadece 2017 x64 ve x86 mevcuttur ve sikintilar yasiyordum , sonradan 2 tane daha yükledim ve biraz düzelmeye basladi ondan sonra gaza geldim hepsini yükledim bu seferde takilmalar basladi.
En son hepsini ekle/kaldir dan silip yeniden yükledim yine bilgisayarda kasma donma yasadim.

Ne yapmam gerekiyor? Nasil cözerim acaba, belki tüm C++sildikten sonra bir seyler yapmam lazimdi ama yapmadim, neler olabilir?
Tesekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu paketlerin sistemi yavaşlatması gibi bir olay söz konusu değil.
Lütfen bu paketlerin kurulumlarını kaldırmayın. Çoğu uygulama, oyun vb. için gereklidir.

Sisteminize çok fazla yükleme ve kaldırma işlemi yaptıysanız ''prefetch'' dosyalarını temizlemenizi öneririm.
Bakım konusunda detaylı bir şekilde anlatılmış. Bakım yapmadan önce tüm uygulama ve arka plan çalışanlarını kapatın. Bakımdan sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Uygulama ön bellekleri sıfırlandığından ilk açılışları yavaş olacaktır.

Bu arada harici bir bakım uygulaması kullanıyorsanız sistem yavaşlamadığı sürece temizlik yapmayın. Otomatik temizlik görevleri varsa onları da kapatın. Bakım yazılımı olarak Wise disk cleaner önerebilirim. Sadece disk temizliği kısmını kullanın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…