Microsoft C++ Runtime kurulmuyor

SemihÇam

Kilopat
Daha fazla  
Steam üzerinden indirdiğim bir oyun Microsoft Visual C++ Runtime 2015 yazılımına ihtiyaç duyuyor. Steam beni kurulum dosyasına atıyor fakat kurulumu yaparken aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz hatayı alıyorum.
Aynı dosyayı Microsoft'un kendi sitesinden indirip kurmayı denediğimde yine aynı hatayı alıyorum. Bu hatanın nedeni nedir, bu sorunu nasıl çözebilirim.

The Path yazısından sonra gelen konuma girin (C\ProgramData\Package diye devam eden). Bu klasöre erişiminiz var mı diye bakın. Eğer yoksa aşağıda ki rehberi uygulayın.

Alternatif çözüm olarak aşağıda ki yazılımı deneyebilirsiniz.

Evet bu klasöre erişimim var fakat en sonda süslü parantez ile başlayan dosya klasörün içinde yok yani dosya yolunun bir karşılığı yok sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi?
verdiğiniz dosya üzerinden de kurulum yapmayı denedim fakat durum aynı değişen bir şey olmadı.

Windows Update'lerini gerçekleştirip aşağıda ki rehberleri uygular mısınız?

verdiğiniz rehberleri uyguladım fakat sorun çözülmedi.
Bence sorun "C:\ProgramData\Package Cache\{A94EC1B2-932B-49D7-8AF2-4FBD29FF314B}v14.23.27820\packages\vcRuntimeMinimum_amd64\" yolunun kırık olmasından kaynaklanıyor. Bu yoldaki {A94EC1B2-932B-49D7-8AF2-4FBD29FF314B}v14.23.27820 klasörü Package Cache dizininde bulunmuyor, bu klasörü nereden edinebilirim?

Son düzenleme:
Visual studio kullanıyor musun?
Eğer kullanıyorsan Management(Manager de olabilir) Extension üzerinden güncelleyebilirsin.

Visual studio kullanıyor musun?
Eğer kullanıyorsan Management(Manager de olabilir) Extension üzerinden güncelleyebilirsin.
Evet visual studio kullanıyorum fakat dediğiniz kısmın nerede olduğunu bulamadım

Edit: Windows Media Creation Tool ile Windows dosyalarımı ve uygulamaları saklayarak işletim sistemini yeniden kurdum fakat nafile yine aynı sorun devam ediyor.

Son düzenleme:
Saklama nın bir faydası olmaz management Extension(yönetim uzantısı) bölümünden istediğin her türlü aracı indirip kurabilirsin.
Onu bulman için visual studio' nun kendi içinde ki arama çubuğuna management Extension(yönetim uzantısı) yaz ondan sonra güncellemek istediğin veya indirmek istediğin "sdk" bulabilirsin.

Visual Studio üzerinden indirmeyi denediğimde de aynı hatayı veriyor..

Bu yolu silip tekrar güncellemeyi dene olmazsa eğer microsoft' un resmi sitesinden tekrar indir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…